با عنوان: ارزیابی کیفیت میکروبی محلولهای دست ساز تغذیه ی انترال در بیمارستان امام رضا(ع) تبریز و اجرای سیستم HACCP جهت بهبود کیفیت آنها
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: ارزیابی کیفیت میکروبی محلولهای دست ساز تغذیه ی انترال در بیمارستان امام رضا(ع) تبریز و اجرای سیستم HACCP جهت بهبود کیفیت آنها
نام و نام خانوادگی دانشجو : آقای حسین آهنگری
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : جناب آقای دکتر علی احسانی
تاریخ: 99/08/28
زمان :8 صبح
مکان : کلاس 7 دانشکده