ارتباط مجازی به صورت ویدیو کنفرانس با پلتفرم Virtual Class و Interactive برقرار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، جلسه دفاع از پایاننامه خانم حوریه طاهری دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه در بحران به استاد راهنمایی سرکار خانم دکتر عباسعلیزاد فرهنگی با عنوان:"
تاثیر مصرف روغن تراریخته بر تغییرات بیوشیمیایی و هیستولوژیکی بافت¬ها در مدل حیوانی " با برقراری ارتباط مجازی به صورت ویدیو کنفرانس با پلتفرم
Virtual Class و
Interactive با حضور اساتید و داوران محترم با رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مورخه ۹۹/5/29 ساعت 12 ظهر در سایت کامپیوتر دانشکده برگزار گردید.