با عنوان: ارتباط تنوع غذایی، نمایه خوراک سالم، سطوح سرمی آنتی اکسیدانی در بیماران مبتلا به درجات مختلف آب مروارید در مقایسه با افراد سالم : مطالعه مورد- شاهد
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: ارتباط تنوع غذایی، نمایه خوراک سالم، سطوح سرمی آنتی اکسیدانی در بیماران مبتلا به درجات مختلف آب مروارید در مقایسه با افراد سالم : مطالعه مورد- شاهد
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم نعیمه حیدری
رشته : علوم بهداشتی در تغذیه
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : جناب آقای دکتر سید رفیع عارف حسینی
تاریخ: 99/05/22
زمان : 11 صبح
مکان : کلاس 7 دانشکده