ارتباط مجازی به صورت ویدیو کنفرانس با پلتفرم Virtual Class و Interactive برقرار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، جلسه دفاع از پایاننامه خانمها سما رسائی و مژده رحمانیان دانشجوی کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه به استاد راهنمایی آقای دکتر علیزاده به ترتیب با موضوعات:" ارتباط نمایه آنتی اکسیدانی غذاهای دریافتی با میزان اشتها، سطوح سرمی BDNF، NPY و ظرفیت تام آنتی اکسیدانی سرم در زنان چاق
" و " بررسی سطوح خونی 2- آراشیدونوئیل گلیسرول، نوروپپتیدY و اومنتین و ارتباط آنها با عادات غذایی در زنان چاق " با برقراری ارتباط مجازی به صورت ویدیو کنفرانس با پلتفرم
Virtual Class و
Interactive با حضور اساتید و داوران محترم با رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مورخه ۹۹/4/25 ساعت ۱۰ صبح و 12 ظهر در سایت کامپیوتر دانشکده برگزار گردید.