با موضوع: "ارتباط ویتامین D در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ویروس" به صورت ویدیو کنفرانس با پلتفرم Virtual Class و Interactive برقرار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، جلسه سمینار آقای امیر حسین هاشمی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه به استاد راهنمایی خانم دکتر رف رفبا موضوع:" ارتباط ویتامین D در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ویروس" با برقراری ارتباط مجازی به صورت ویدیو کنفرانس با پلتفرم
Virtual Class و
Interactive با سایردانشجویان و با حضور اساتید گروه تغذیه در جامعه با رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مورخه ۹۹/4/29 ساعت ۱۰ صبح در سایت کامپیوتر دانشکده برگزار گردید.