با عنوان: بررسی خواص فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و عملکردی صمغ حاصل از Ammoniacum Dorema وکاربرد آن در ریز پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
جلسه دفاع پایاننامه دکتری
عنوان: بررسی خواص فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و عملکردی صمغ حاصل از Ammoniacum Dorema وکاربرد آن در ریز پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
نام و نام خانوادگی دانشجو: آقای بهزاد ابراهیمی
رشته: علوم و صنایع غذایی
مقطع: دکتری تخصصی
دانشکده: تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما: جناب آقای دکتر همایونی راد و جناب آقای دکتر قنبرزاده
تاریخ: 99/05/01
زمان : 10 صبح
مکان:
سالن آمفی تئاتر دانشکده