با عنوان: عنوان: تعیین و مقایسه اثر عصاره ی گیاه Camellia sinensis(چای ترش) بر باکتری کلبسیلا و سالمونلا در بستنی شیری
(چای سبز و سیاه) و Hibiscus sabdariffa
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: تعیین و مقایسه اثر عصاره ی گیاه Camellia sinensis(چای ترش) بر باکتری کلبسیلا و سالمونلا در بستنی شیری
(چای سبز و سیاه) وHibiscus sabdariffa
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم رعنا بابادی فتحی پور
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : جناب آقای دکتر عزیز همایونی راد
تاریخ: 99/05/01
زمان : 10 صبح
مکان : کلاس 7 دانشکده