تاریخ : شنبه 21 تير 1399
کد 1243

جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم رعنا بابادی فتحی پور (چهارشنبه 99/05/01)

با عنوان: عنوان: تعیین و مقایسه اثر عصاره ی گیاه Camellia sinensis(چای ترش) بر باکتری کلبسیلا و سالمونلا در بستنی شیری (چای سبز و سیاه) و Hibiscus sabdariffa
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
 
 
عنوان:  تعیین و مقایسه اثر عصاره ی گیاه Camellia sinensis(چای ترش) بر باکتری کلبسیلا و سالمونلا در بستنی شیری
(چای سبز و سیاه) وHibiscus sabdariffa

نام و نام خانوادگی دانشجو :  خانم رعنا بابادی فتحی پور
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه و علوم غذایی 
استاد راهنما : جناب آقای دکتر عزیز همایونی راد
تاریخ: 99/05/01
زمان : 10 صبح
مکان : کلاس 7 دانشکده