تاریخ : يکشنبه 15 تير 1399
کد 1237

ارائه خدمات در آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشکده تغذیه و علوم غذایی با استفاده از دستگاههای ELISA و HPLC

انجام طرح های پژوهشی و پایاننامه های دوره های تحصیلات تکمیلی
آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشکده آماده ارائه خدمات در خصوص اندازه­گیریهای که با استفاده از دستگاههای ELISA و HPLC صورت می گیرد و نیز اندازه گیری PAB  برای طرحهای پژوهشی و نیز پایاننامه های دوره های تحصیلات تکمیلی می باشد.

درصورت تمایل به همکاری، اساتید راهنما با کارشناس حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشکده (خانم دائی فرشباف با شماره تلفن 04133357584- داخلی 219)  تماس حاصل فرمایند.