تاریخ : دوشنبه 1 ارديبهشت 1399
کد 1213

چاپ مقاله سرکار خانم پریسا احمدی دانشجوی ارشد علوم و صنایع غذایی و سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر در ژورنال Food Reviews International با (Impact Factor: 3.9)

تبریک موفقیت

پژوهشگر گرامی، سرکار خانم پریسا احمدی دانشجوی ارشد علوم و صنایع غذایی و سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر ( عضو محترم هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی)، چاپ مقاله با عنوان:

Development of Ethyl Cellulose-based Formulations: A Perspective on the Novel Technical Methods
 

در ژورنال:
 
Food Reviews International 
Impact Factor: 3.9
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون  در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پرودگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا همچنان در پیشبرد اهداف آموزش عالی کشور کوشا و موفق بوده و در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.