با عنوان: طراحی پمفلت آموزشی و بررسی برنامه عملیاتی WHO به منظور کاهش مصرف روغنهای جامد هیدروژنهی حاوی اسید چرب ترانس
جلسه ارائه پروژه کارشناسی ارشد
عنوان: طراحی پمفلت آموزشی و بررسی برنامه عملیاتی WHO به منظور کاهش مصرف روغنهای جامد هیدروژنهی حاوی اسید چرب ترانس
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم زهرا گلچین فر
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر طبیبی آذر
تاریخ: 98/11/6
زمان : 10:30 صبح
مکان : کلاس 5 دانشکده