با عنوان: طراحی و ساخت روغن ساختار یافته (اولئوژل) بدون اسید چرب ترانس از روغن کانولا و بررسی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: طراحی و ساخت روغن ساختار یافته (اولئوژل) بدون اسید چرب ترانس از روغن کانولا و بررسی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم پریسا احمدی
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر طبیبی آذر
تاریخ: 98/10/18
زمان : 10 صبح
مکان : آمفی تئاتر دانشکده