با عنوان: مقایسه روشهای استخراج DNA (شوک سرما گرما، لیز بافر، روش کوربین و همکاران) از باکتری های گرم منفی و بررسی میزان کارایی آنها
جلسه ارائه پروژه کارشناسی ارشد
عنوان: مقایسه روشهای استخراج DNA (شوک سرما گرما، لیز بافر، روش کوربین و همکاران) از باکتری های گرم منفی و بررسی میزان کارایی آنها
نام و نام خانوادگی دانشجو : آقای حسین آهنگری
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : جناب آقای دکتراحسانی
تاریخ: 98/10/10
زمان : 11:30 صبح
مکان : کلاس 3 دانشکده