با عنوان: بررسی اثر ضد میکروبی فیلم ژلاتین- نانوفیبرسلولز حاوی نانوذره اکسید روی بر روی باکتریهای استافیلوکوکوس و سودوموناس تلقیحشده در گوشت مرغ
جلسه ارائه پروژه کارشناسی ارشد
عنوان: بررسی اثر ضد میکروبی فیلم ژلاتین- نانوفیبرسلولز حاوی نانوذره اکسید روی بر روی باکتریهای استافیلوکوکوس و سودوموناس تلقیحشده در گوشت مرغ
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم اعظم احمدی
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : جناب آقای دکتر احسانی
تاریخ: 98/10/10
زمان : 10:30 صبح
مکان : کلاس 3 دانشکده