با عنوان: نقش کربوکسی متیل لیزین در ایجاد بیماری و بررسی روشهای کنترل و کاهش آن در مواد غذایی
جلسه سمینار کارشناسی ارشد
عنوان: نقش کربوکسی متیل لیزین در ایجاد بیماری و بررسی روشهای کنترل و کاهش آن در مواد غذایی
نام و نام خانوادگی دانشجو : آخانم زهرا گلچین فر
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر طبیبی آذر
تاریخ: 98/10/10
زمان : 10 صبح
مکان : کلاس 3 دانشکده