با پیشنهاد دانشکده تغذیه و علوم غذایی و پیگیری های مداوم معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده و مدیرگروه محترم گروه علوم و صنایع غذایی و موافقت معاونت محترم آموزشی و ریاست محترم دانشگاه، در دویست و هفتاد و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی با راه اندازی رشته "بهداشت و ایمنی مواد غذایی " در مقطع دکترای تخصصی موافقت بعمل آمد.
با پیشنهاد دانشکده تغذیه و علوم غذایی و پیگیری های مداوم معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده و مدیرگروه محترم گروه علوم و صنایع غذایی و موافقت معاونت محترم آموزشی و ریاست محترم دانشگاه، در دویست و هفتاد و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی با راه اندازی رشته "بهداشت و ایمنی مواد غذایی " در مقطع دکترای تخصصی موافقت بعمل آمد.
بدین وسیله راهاندازی رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی مقطع دکتری (Ph.D.) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال دستیابی به مدارج عالی علمی توأم با موفقیت، بهروزی و سعادت مسئلت مینماییم.