تاریخ : دوشنبه 17 دي 1397
کد 1047

جلسه تکریم و معارفه‌ی رئیس دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی در مورخه 97/10/16 با حضور معاون محترم آموزشی و معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار گردید.

.
جلسه تکریم و معارفه‌ی رئیس دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی با حضور معاونت محترم آموزشی دانشگاه دکتر تقی‌زادیه،  دکتر جلال حنایی قائم مقام معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر محمد آقازاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دکتر علی فخاری مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه،  دکتر سلطانعلی محبوب استاد تغذیه و مشاور رئیس دانشکده، دکتر علی احسانی رئیس سابق، دکتر علیرضا استاد رحیمی رئیس جدید، اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان گرامی و دانشجویان محترم دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی در مورخه‏ ی 97/10/16 رأس ساعت 11:30 با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید در محل آمفی تئاتردانشکده برگزار گردید.
               در ابتدای جلسه آقای دکتر علی احسانی ضمن خوش‌آمدگویی، اشاره‌ی کوتاهی به کارنامه‌ی 3 ساله‌ی تصدی مسئولیت خود در دانشکده، به نقش تمام اعضای هیئت علمی در تصمیم‌‌سازی‌ها و تصمیم­گیری‌ها از جمله مشارکت دادن در شوراهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و برگزاری جلسات متعدد هم‌اندیشی و هیئت رئیسه پراختند و در مورد اهداف برگزاری جلسات‏ در راستای پیشبرد و توسعه دانشکده توضیحاتی ارائه کرده  و سپس به گسترش و تجهیز فضاهای آموزشی و پژوهشی اشاره نمودند. ایشان  در نهایت به اهداف آینده و پروژه­های ناتمام خود از جمله تأسیس مرکز رشد تغذیه و علوم غذایی، افزایش اعضای هیئت علمی و افزایش رشته­ های علمی تاکید کرده و از رئیس جدید خواستار پیگیری و اجرایی شدن آنها شدند و از تمام مسئولین محترم دانشگاه و دانشکده تقدیر و تشکر نمودند.
در ادامه جناب آقای دکتر علی تقی‌زادیه معاون محترم آموزشی دانشگاه  ضمن تقدیر و تشکر از زحمات، عملکردها و دستاوردهای 3 سال گذشته در طول ریاست آقای دکتر احسانی، به نقش مهم تغذیه در جامعه و درمان اشاره و تأکید کردند هدف اصلی فعالیت‌های دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی باید شناساندن اهمیت رشته‌ی تغذیه و نقش آن در کنار درمان در جامعه‌ی پزشکی باشد.
 
در این مراسم آقای دکتر علیرضا استاد رحیمی رئیس جدید دانشکده ضمن گرامیداشت یاد رهبر کبیر انقلاب و شهدا و تشکر از تمام فعالیت‌های رئیس سابق دانشکده، اشاره مختصری به نحوه تأسیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی از ابتدا تا کنون کرده و تاکید به علم محوری و انضباط محوری نمودند.
اهدای لوح تقدیر و هدایا  از طرف رئیس محترم دانشگاه و معاونت محترم آموزشی دانشگاه و دانشکده و جمعی از دانشجویان گروه صنایع غذایی دانشکده پایان بخش این مراسم بود.