تاریخ : يکشنبه 11 آذر 1397
کد 1026

برگزاری کارگاه های "اصول کسب و کارهای مدرن و استارت آپ ها و شناخت تیپ های شخصیتی و مدیریتی" و "رابطه تیپ ها با فرآیند کسب و کار" در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

کارگاه های "اصول کسب و کارهای مدرن و استارت آپ ها و شناخت تیپ های شخصیتی و مدیریتی" و "رابطه تیپ ها با فرآیند کسب و کار" در مورخ 7/9/97 به همت انجمن علمی دانشجویی علوم و صنایع غذایی در آمفی تئاتر دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
کارگاه های "اصول کسب و کارهای مدرن و استارت آپ ها و شناخت تیپ های شخصیتی و مدیریتی" و "رابطه تیپ ها با فرآیند کسب و کار" در مورخ 97/9/7 به همت انجمن علمی دانشجویی علوم و صنایع غذایی در آمفی تئاتر دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد. کارگاه اول با تدریس امیر حسین اسدی مدیر عامل زیست بوم تولید محتوای دیجیتال و دبیر جشنواره ملی رسانه های دیجیتال سلامت برگزار شد که در آن به سوالاتی از قبیل چگونه استارت آپ شویم؟ چگونه بوم مدل کسب و کار بنویسیم؟ پاسخ داده شد و مباحثی پیرامون استارت آپ های حوزه سلامت مطرح گردید.
کارگاه دوم با تدریس دکتر مسعود آقایی مدرس و منتور حوزه کسب و کار و همچنین مدیرعامل شتاب دهنده شکوفا برگزار گردید که در آن به بررسی انواع تیپ های شخصیتی و تیپ های مدیریتی افراد پرداخته شد و مباحث تست های  MBTI و MSI به طور کامل جمع بندی گردید.
این کارگاه ها در مجموع 6 ساعت به طول انجامید که به همراه کارگروهی و بارش افکار حاضرین در طول مراسم ادامه یافت.