عنوان: تاثیر عصاره هیدروالکلی گل همیشه بهار بر سطح سرمیα _ TNF ،گلوکز، و لپتین در رت های نر دیابتی نوع 1
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: تاثیر عصاره هیدروالکلی گل همیشه بهار بر سطح سرمیα _ TNF ،گلوکز، و لپتین در رت های نر دیابتی نوع 1
نام و نام خانوادگی دانشجو : آقای امیرحسین طهماسیان
رشته : علوم تغذیه
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : جناب آقای دکتر برزگر
تاریخ: 97/8/2
زمان : 11:30صبح
مکان : کلاس 7 دانشکده