به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت روزجهانی غذا مناظره علمی و چالشی پیرامون مسائل استراتژیک و امنیت غذایی محصولات تغییر یافته ژنتیکی یا تراریخته ها مابین دو عضو هیئت علمی دانشگاهی هر دو با تخصص بیوتکنولوژی، آقایان دکتر عباسی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و دکتر باغبان عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز در دو جناح مختلف، به همت انجمن علمی دانشجویان علوم و صنایع غذایی و همکاری دانشکده تغذیه و علوم غذایی به تاریخ 24 مهرماه 97 و در محل تالار شهید شایان مهر دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار گردید که با استقبال بیسابقه دانشجویان و اساتید مواجه شد. مراسم پس از تلاوت قرآن و پخش سرود ملی توسط مجری آغاز شد و اولین سخنران دبیر انجمن علمی دانشجویان علوم و صنایع غذایی جناب آقای بابک حیدری ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین در جلسه به بیان اهداف و دیدگاه ها راجع به کرسی آزاد اندیشی پرداختند و پس از آن اساتید مناظره کننده شروع به مناظره و بحث کردند. در این کرسی آزاد اندیشی تعداد زیادی از دانشجویان و علاقه مندان به بیان سوالات خود از اساتید پرداختند و این روح آزاد اندیشی و پرسش و پاسخ در تمام مدت جلسه حاکم بود. پس از جمع بندی و اتمام پرسش و پاسخ ریاست محترم دانشکده تغذیه و علوم غذایی جناب آقای دکتر احسانی به بیان نکاتی خطاب به حاضرین پرداختند و در انتها مراسم با پذیرایی و قرعه کشی نفرات برتر مسابقه علمی که توسط آن انجمن علمی تهیه شده بود خاتمه یافت
.
منطق و احترام بین مناظره کنندگان باعث شد پس از بحث ها و بیان نکات اساتید و همچنین پرسش و پاسخ های جاری در مراسم, اغلب حاضرین بتوانند به نتیجه گیری های فردی خود در این موضوع برسند
.
دبیر انجمن علمی صنایع غذایی ضمن تقدیر و تشکر از اساتید مناظره کننده و مسئولین دانشگاهی فضای مراسم را طبق پیش بینی های به عمل آمده کاملا علمی و منطقی و بدور از تعصبات و مسائل شخصی دیدند و ابراز امیدواری کردند که این مناظرات و کرسی های آزاد اندیشی بتواند چراغی در تاریکی های شایعات و موارد غیر علمی باشد و از مجری برنامه و حاضرین و کادر اجرایی برای حفظ نظم جلسه تشکر کردند
.