با عنوان: بررسی میزان آمادگی دفاع غذایی واحدهای صنعتی تولید لبنیات خراسان رضوی از دیدگاه مدیریتیف نیروی انسانی، تاسیسات و عملیات با استفاده از چک لیست ارزیابی میزان آمادگی دفاع غذاییFDA در سال 1396
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: بررسی میزان آمادگی دفاع غذایی واحدهای صنعتی تولید لبنیات خراسان رضوی از دیدگاه مدیریتیف نیروی انسانی، تاسیسات و عملیات با استفاده از چک لیست ارزیابی میزان آمادگی دفاع غذاییFDA در سال 1396
نام و نام خانوادگی دانشجو : آقای عباس مالک
رشته : علوم تغذیه در بحران
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : جناب آقای دکتر برزگر
تاریخ: 97/7/25
زمان : 12 ظهر
مکان : کلاس 5 دانشکده