واحد ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار کرد
کارگاه آشنایی با روشهای تحلیل آزمایشات با هدف بهینه سازی فرمولاسیون تولید مواد غذایی
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، کارگاه دو روزه "آشنایی با روشهای تحلیل آزمایشات با هدف بهینه سازی فرمولاسیون تولید مواد غذایی" با همکاری واحد ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در مورخه 95/9/1 و 95/9/2 با حضور اساتید، دانشجویان دانشکده، گروهی از مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی استان، اساتید و دانشجویان سایر دانشگاههای استان آذربایجان شرقی در محل سایت کامپیوتری دانشکده و با مضامین ذیل برگزار گردید:
پنجشنبه 4 آذر 1395