آرشیو اخبار دانشکده تغذیه

چاپ مقاله سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر و خانم عاطفه نورابی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی در ژورنال LWT - Food Science and Technology با (Impact Factor:6.056  , cite Score:7.3 , Q1 )

چاپ مقاله سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر و خانم عاطفه نورابی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی در ژورنال LWT - Food Science and Technology با (Impact Factor:6.056 , cite Score:7.3 , Q1 )

با عنوان: Characterization of pickering emulsion stabilized by colloidal sodium caseinate nanoparticles prepared using complexation and antisolvent method

يکشنبه 20 فروردين 1402
دانشجویان متقاضی استفاده از سهمیه استعداد درخشان در آزمون کارشناسی ارشد1402

دانشجویان متقاضی استفاده از سهمیه استعداد درخشان در آزمون کارشناسی ارشد1402

اطلاع رسانی به دانشجویان استعداد درخشان

شنبه 19 فروردين 1402
چاپ مقاله سرکار خانم دکتر مهرانگیز ابراهیمی ممقانی و خانم سارا عارف حسینی دانشجوی ارشد علوم تغذیه در ژورنال Journal of Functional Foods با (Impact Factor:5.223, cite score:8.20, ISI, Q1)

چاپ مقاله سرکار خانم دکتر مهرانگیز ابراهیمی ممقانی و خانم سارا عارف حسینی دانشجوی ارشد علوم تغذیه در ژورنال Journal of Functional Foods با (Impact Factor:5.223, cite score:8.20, ISI, Q1)

با عنوان: Expression of inflammatory genes, WBC-derived inflammatory biomarkers and liver function indices: Effects of myo-inositol supplementation in obese patients with NAFLD

شنبه 19 فروردين 1402
دعوت نامه مراسم افطاری و پیاده روی خانوادگی به مناسبت میلاد امام حسن (ع)

دعوت نامه مراسم افطاری و پیاده روی خانوادگی به مناسبت میلاد امام حسن (ع)

سپاس خالقی را سزاست که توفیق درک بهاری دیگر از هنگامه ضیافت وصل را نصیبمان ساخت. ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه خدا، ماه تزکیه و راز و نیاز با حضرت حق، بسی خشنود خواهیم شد در این ماه پر برکت و با فضیلت و در میلاد با سعادت امام حسن، میزبان همایش پیاده­ روی دانشگاه و ضیافت افطار در خدمت جناب عالی و خانواده محترم باشیم.

چهارشنبه 16 فروردين 1402
چاپ مقاله سرکار خانم دکتر مهرانگیز ابراهیمی ممقانی و خانم سارا عارف حسینی دانشجوی ارشد علوم تغذیه در ژورنال Frontiers in Nutrition با (Impact Factor:6.590, ISI, Q1)

چاپ مقاله سرکار خانم دکتر مهرانگیز ابراهیمی ممقانی و خانم سارا عارف حسینی دانشجوی ارشد علوم تغذیه در ژورنال Frontiers in Nutrition با (Impact Factor:6.590, ISI, Q1)

با عنوان: Myo-inositol supplementation improves cardiometabolic factors, anthropometric measures, and liver function in obese patients with non-alcoholic fatty liver disease

سه شنبه 15 فروردين 1402
تبریک سال نو و ماه مبارک رمضان

تبریک سال نو و ماه مبارک رمضان

پیام تبریک رئیس دانشکده نغذیه و علوم غذایی به مناسبت سال نو و ماه مبارک رمضان

سه شنبه 1 فروردين 1402
چاپ مقاله سرکار خانم مرضیه حیدری دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد تغذیه بالینی در ژورنال Frontiers in Nutrition ا (Impact Factor: 6.59 , Q1)

چاپ مقاله سرکار خانم مرضیه حیدری دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد تغذیه بالینی در ژورنال Frontiers in Nutrition ا (Impact Factor: 6.59 , Q1)

با عنوان: Effects of Astaxanthin supplementation on selected metabolic parameters, anthropometric indices, Sirtuin1 and TNF-α levels in patients with coronary artery disease: A randomized, double-blind, placebo-controlled clinical trial

چهارشنبه 24 اسفند 1401
بازدید دانشجویان انجمن علمی دانشجویی تغذیه تبریز از کارخانه داروسازی و مکمل های غذایی- حیاتی کارن

بازدید دانشجویان انجمن علمی دانشجویی تغذیه تبریز از کارخانه داروسازی و مکمل های غذایی- حیاتی کارن

با توجه به حیطه کاری دانش آموختگان رشته علوم تغذیه و نیاز به آشنایی آن‌ها با نحوه تولید، تجویز و مواد مصرفی در تولید انواع مکمل‌های تغذیه‌ای و بیمارستانی (بخصوص مکمل‌های گاواژ) این بازدید به همت انجمن علمی دانشجویی تغذیه تبریز با همکاری شرکت داروسازی کارن برگزار گردید.

شنبه 6 اسفند 1401
انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزار میکند: آشنایی با نرم افزار کریستال بال برای آنالیز ریسک

انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزار میکند: آشنایی با نرم افزار کریستال بال برای آنالیز ریسک

تاریخ برگزاری: 2 اسفند 1401 ساعت 17 تا 19

سه شنبه 2 اسفند 1401
قابل توجه دانشجویان مقاطع تکمیلی (ارشد و دکترا)

قابل توجه دانشجویان مقاطع تکمیلی (ارشد و دکترا)

انتخاب استاد راهنمای پژوهشی

چهارشنبه 26 بهمن 1401