آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی


کارشناس آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی : خانم سیمین امدادی - کارشناسی ارشد شیمی تجزیه از دانشگاه تبریز
 
لیست دستگاه‌های آزمایشگاه کنترل کیفی
وضعیت مشخصات نام دستگاه ردیف
سالم Julaba سیرکولاتور 1
سالم EDISON انکوباتور شیکر 2
سالم AND CE-320 ترازوی سه صفر 3
سالم SONIC سونیک 4
سالم   ترازوی وزن کشی 5
سالم   استیرر 6
سالم CORAL ماکروفر 7
سالم فیلیپس غذاساز 8
سالم پارس خزر سرخ کن 9
سالم GOSONIC هم زن 10
سالم پارس خزر چرخ گوشت 11
سالم پارس خزر خشک کن سبزی و میوه 12
سالم اخوان اجاق گاز 13
سالم   خمیرگیر 14
سالم Princess سشوار 15
سالم Brighton زودپز 16
سالم   بن ماری 17
خراب VISCO STAR PLUS ویسکومتر 18
خراب BECKMAN سانتریفیوژ یخچالدار 19
خراب BARNSTEAD استریلیزاتور 20

 
حیطه فعالیت دانشجویان در آزمایشگاه کنترل کیفی:
*انجام آزمایشات روتین کنترل کیفی مانند: اندازه گیری رطوبت، اسیدیته،PH، نمک، چربی، نیتریت، درصد قند و ... در مواد غذایی مختلف مانند لبنیات، کنسرو، ماکارونی، سوسیس و کالباس و ...
*اندازه گیری نقطه ذوب، دانسیته و درصد خلوص در روغنهای مختلف
*هضم و تقطیر پروتئین
*اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز، انحراف نور پلاریزه، اندازه گیری قند قبل و بعد از هیدرولیز، اندازه گیری ساکاروز و ... در عسل