کارشناس آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی : خانم سیمین امدادی - کارشناسی ارشد شیمی تجزیه از دانشگاه تبریز
لیست دستگاههای آزمایشگاه کنترل کیفی |
وضعیت |
مشخصات |
نام دستگاه |
ردیف |
سالم |
Julaba |
سیرکولاتور |
1 |
سالم |
EDISON |
انکوباتور شیکر |
2 |
سالم |
AND CE-320 |
ترازوی سه صفر |
3 |
سالم |
SONIC |
سونیک |
4 |
سالم |
|
ترازوی وزن کشی |
5 |
سالم |
|
استیرر |
6 |
سالم |
CORAL |
ماکروفر |
7 |
سالم |
فیلیپس |
غذاساز |
8 |
سالم |
پارس خزر |
سرخ کن |
9 |
سالم |
GOSONIC |
هم زن |
10 |
سالم |
پارس خزر |
چرخ گوشت |
11 |
سالم |
پارس خزر |
خشک کن سبزی و میوه |
12 |
سالم |
اخوان |
اجاق گاز |
13 |
سالم |
|
خمیرگیر |
14 |
سالم |
Princess |
سشوار |
15 |
سالم |
Brighton |
زودپز |
16 |
سالم |
|
بن ماری |
17 |
خراب |
VISCO STAR PLUS |
ویسکومتر |
18 |
خراب |
BECKMAN |
سانتریفیوژ یخچالدار |
19 |
خراب |
BARNSTEAD |
استریلیزاتور |
20 |
حیطه فعالیت دانشجویان در آزمایشگاه کنترل کیفی:
*انجام آزمایشات روتین کنترل کیفی مانند: اندازه گیری رطوبت، اسیدیته،PH، نمک، چربی، نیتریت، درصد قند و ... در مواد غذایی مختلف مانند لبنیات، کنسرو، ماکارونی، سوسیس و کالباس و ...
*اندازه گیری نقطه ذوب، دانسیته و درصد خلوص در روغنهای مختلف
*هضم و تقطیر پروتئین
*اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز، انحراف نور پلاریزه، اندازه گیری قند قبل و بعد از هیدرولیز، اندازه گیری ساکاروز و ... در عسل