بسمه تعالی
گزارش عملکرد سال 94 دفتر توسعه آموزش (EDO) دانشکده تغذیه و علوم غذایی
بخشی از فعالیتهای مختلف دفتر توسعه آموزش (EDO)دانشکده تغذیه به منظور ارتقای کیفیت آموزش در سطح دانشکده، در راستای سیاستهای وزارت متبوع و برنامه استراتژیک معاونت آموزشی دانشگاه، مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه و همچنین برنامه های استراتژیک به شرح زیر است:
برنامه ریزی آموزشی:
1 – بازنگری برنامه کارآموزی تغذیه در عرصه بیمارستان با تنظیم کارپوشه، برگزاری گراند راند و گزارش صبحگاهی و ... جهت افزایش کیفیت آموزشی واحد درسی
2 – همکاری در به روز نمودن برنامه درسی(کوریکولوم) مقاطع مختلف رشته تغذیه در سطح گروههای آموزشی دانشکده
3 – همکاری در به روز نمودن برنامه استراتژیک دانشکده و ارائه برنامه های EDO در راستای برنامه استراتژیک آموزشی دانشگاه
5 – همکاری در به روز نمودن سیمای آموزشی دانشکده
6- شرکت در جلسات شورای آموزشی دانشکده و هم اندیشی در خصوص افزایش کیفیت تدریس اساتید
7- ارسال فرم طرح درس جدید طراحی شده از سوی EDC به تک تک اساتید و بارگذاری در وب سایت دانشکده
8- درخواست ارسال طرحهای درس باقی مانده و به روز رسانی CV اساتید تمامی گروهای آموزشی و بارگذاری در وب سایت دانشکده
9- تهیه پمفلتهای آموزشی با عناوین روش آموزشی PQCG ، دانش پژوهی و آموزش مساله محور و بارگذاری در سایت
10- برگزاری جلسات مختلف EDO در قالب کمیته های مربوطه و بارگذاری صورتجلسات در وب سایت دانشکده
11- ارسال دستورالعمل برگزاری کلاسها به صورت آموزش الکترونیکی به تک تک اساتید و بارگذاری در وب سایت دانشکده
12- مراجعه به هر یک از گروههای اموزشی دانشکده و توجیه و ترغیب اساتید برای تدوین بخشی از تدریس خود به صورت آموزش الکترونیکی
ارزشیابی:
1 – برگزاری کارگاه توجیهی EDO جهت آشناسازی بیشتر اعضای محترم هیات علمی با وظایف و امور EDO در نیمسال دوم 94
2- همکاری در انجام ارزشیابی کیفی آموزش سالانه اعضاء هیات علمی بر اساس سیاستهای دانشگاه
3 – بازخورد نتایج ارزشیابی کل و به تفکیک دانشجویان و همکاران به رئیس، معاون آموزشی و مدیران گروههای آموزشی دانشکده
4 – بازخورد نتایج ارزشیابی تفصیلی دانشجویان به اعضای محترم هیات علمی جهت اطلاع آنها
5- استخراج نمرات کل ارزشیابی اساتید جهت ارتقا و ترفیع پایه مطابق فرمول ارسال شده از EDC به کمیته منتخب در هر نیمسال
6- تحلیل نتایج آزمونهای چهار گزینه ای و ارسال فیدبک به استاد مربوطه
پژوهش در آموزش:
1 – تشویق اعضای هیات علمی علاقه مند به آموزش جهت انجام طرحهای پژوهشی در زمینه مسائل آموزشی
آموزش اساتید:
1 - نیازسنجی آموزشی اعضای محترم هیات علمی دانشکده با استفاده از فرمهای خود اظهاری اساتید
2 – همکاری با EDC در برگزاری دو کارگاه آموزشی "سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی" و " كارگاه توليد محتوا با نرم افزار ispring " برای اعضای هیئت علمی دانشکده
3- همکاری با مرکز تحقیقات تغذیه در برگزاری کارگاه دو روزه با عنوان "طراحی حرفه ای پرایمر و پروب" بنا به نیازسنجی انجام شده
سایر فعالیتها:
1 – همکاری با EDC در ارزیابی EDO دانشکده
2 – شرکت در جلسات هم اندیشی EDO و EDC هر دو هفته یکبار
3- به روز نمودن و تکمیل اطلاعات EDO بر روی وب سایت
4 – داوری مستندات مربوط به فرایندهای آموزشی (هیئت علمی و دانشجویان دانشکده) جهت ارسال به هشتمین و نهمین جشنواره شهید مطهری
5 – پایش برنامه های عملیاتی دانشکده با همکاری گروههای آموزشی و ارائه گزارش به EDC و ریاست دانشکده
6- دعوت از اساتید و دانشجویان دانشکده و پیگیری های مکرر و ارائه مشاوره به آنها جهت ارسال مستندات آموزشی خود به EDO جهت ارائه در غرفه دستاوردها و فرایندهای آموزشی دانشکده تغذیه همزمان با هشتمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
7- برپایی غرفه دستاوردهای آموزشی دانشکده در هشتمین جشنواره شهید مطهری
8- تدوین و ارسال 4 فرایند آموزشی دانشکده به دبیرخانه نهمین جشنواره شهید مطهری
9-تشکیل پرونده آموزشی برای هر یک از گروههای آموزشی دانشکده و ثبت و نگهداری سوابق آموزشی گروهها نظیر فعالیتهای تدوین برنامه های درسی ـ فعالیتهای تولید رسانه آموزشی ـ فعالیتهای ارزشیابی برنامه ـ روش های آموزشی گروه
9- درخواست و پیگیری جهت خرید دستگاه تحلیل آزمون برای دانشکده
10- پیگیری و اجرای برنامه های EDC دانشگاه در دانشکده
جهت مشاهده فایل مربوطه کلیک نمایید.