دانشکده تغذیه و علوم غذایی - مریم محمود زاده مغانجوقی

مریم محمود زاده مغانجوقی

علوم و صنایع غذایی
درجه علمی : دانشیار
تحصیلات : Ph.D
رشته تحصیلی : علوم و صنايع غذايي
تلفن :
آدرس پست الکترونیکی : mahmoudzadehm@tbzmed.ac.ir

کتاب ها


تشویق ها


مقالات ارائه شده


مقالات چاپ شده در مجلات


برنامه درسی ترم جدید




سوابق اجرایی


علایق


کارگاه ها


طرح درس


کارشناسی علوم و صنایع غذایی

-          کنترل کیفییت مواد غذایی 1 (pdf)
-     کنترل کیفییت مواد غذایی 2 (pdf)

-     روش های بررسی و پژوهش (pdf)
-      اثر فرایند بر مواد غذایی (pdf)
-     صنعت سبزی، میوه و کنسرو (pdf)

-     کارآموزی در عرصه مراکز کنترل کیفیت مواد غذایی (doc)

 
کارشناسی علوم تغذیه 
         - اثر فرایند بر ارزش مواد خوراکی (pdf)
       

کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

-          طرح آزمایشات کنترل کیفی مواد غذایی (pdf)

-          کنترل کیفی مواد غذایی پیشرفته (pdf)

-          خواص بیو فیزیک مواد غذایی (pdf)

            -          روش تحقیق (pdf)

کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی

-      اپیدمیولوژی و روش های ارزیابی خطر  (pdf)
-     سیستم های مدیریت ایمنی غذا  (pdf)

            -  ایمنی غلات، میوه و سبزی   (pdf)
            -          روش تحقیق (pdf)
            - کنترل کیفیت آماری مواد غذایی (pdf)


دکترای علوم و صنایع غذایی

-      رئولوژی مواد غذایی پیشرفته  (pdf)
 

 

 دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی

-      سلامت میوه و سبزی  (pdf)