طرح درس
کارشناسی علوم و صنایع غذایی
- کنترل کیفییت مواد غذایی 1 (pdf)
- کنترل کیفییت مواد غذایی 2 (pdf)
- روش های بررسی و پژوهش (pdf)
- اثر فرایند بر مواد غذایی (pdf)
- صنعت سبزی، میوه و کنسرو (pdf)
- کارآموزی در عرصه مراکز کنترل کیفیت مواد غذایی (doc)
کارشناسی علوم تغذیه
- اثر فرایند بر ارزش مواد خوراکی (pdf)
کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
- طرح آزمایشات کنترل کیفی مواد غذایی (pdf)
- کنترل کیفی مواد غذایی پیشرفته (pdf)
- خواص بیو فیزیک مواد غذایی (pdf)
- روش تحقیق (
pdf)
کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
- اپیدمیولوژی و روش های ارزیابی خطر (pdf)
- سیستم های مدیریت ایمنی غذا (pdf)
- ایمنی غلات، میوه و سبزی (pdf)
- روش تحقیق (pdf)
- کنترل کیفیت آماری مواد غذایی (pdf)
دکترای علوم و صنایع غذایی
- رئولوژی مواد غذایی پیشرفته (pdf)
دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی
- سلامت میوه و سبزی (pdf)