دانشکده تغذیه و علوم غذایی - پروین دهقان

پروین دهقان

بیوشیمی و رژیم درمانی
درجه علمی : استاد
تحصیلات : Ph.D
رشته تحصیلی : علوم تغذیه
تلفن : 04133357580
آدرس پست الکترونیکی : dehghanp@tbzmed.ac.ir

کتاب ها


تشویق ها


1-    دارای تقدیرنامه از طرف رئیس دانشکده بهداشت و تغذیه تبریز جهت کسب رتبه اول در بین ورودی های 70-71 رشته کارشناسی

2-    دارای تقدیرنامه از طرف رئیس دانشکده بهداشت و تغذیه تبریز جهت کسب رتبه اول در بین ورودی های 77-76 رشته کارشناسی ارشد

3-    دارای تقدیرنامه از طرف رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز جهت همکاری فعال در تولید محصولات رژیمی  برای بیماران فنیل کتونوری.

4-    دارای تقدیرنامه از طرف رئیس مرکز بهداشت جهت همکاری فعال در اجرای برنامه آهن یاری مدارس.

5-   

مقالات ارائه شده


مقالات چاپ شده در مجلات


برنامه درسی ترم جدید


سوابق اجرایی


. عضو هيات موسس جامعه مسئولین کنترل کیفی استان آدربایجانشرقی (1375).

2. عضو کميته علمي سازمان صنایع و معادن  (سال 1376).

3. عضو شورای تعزیرات آرد و نان (سال 1381)

4.  عضو شورای پژوهشي معاونت غذا و دارو  دانشگاه علوم پزشکي تبريز (از سال 1386 به مدت دو سال).

5.    عضو انجمن تغذيه ايران

6. عضو فعال کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکي تبريز

7.عضو کمیته اجرایی کارگاه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکي تبريز

8. مسئول ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکي تبريز.

 

 

علایق


1-    نقش پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها در پيشگيري و درمان بيماريهاي مزمن مرتبط با تغذيه

تغذیه و دیابت نوع 2

2-    تغذيه و ایمونولوژی

3-    نقش گیاهان دارویی، پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها در بهداشت وایمنی مواد غذایی

4-    نقش عوامل محیطی در پيشگيري و درمان بيماريهاي مزمن مرتبط با تغذيه

کارگاه ها


ردیف

عنوان کارگاه

محل برگزاری

1

کارگاه آموزشی HACCP به مدت 3 روز (سخنران)

کمیته تحقیقات دانشجویی

2

کارگاه آشنایی با تداخلات دارو و غذا (سخنران)

معاونت غذا و داروی استان

3

آشنایی با تغذیه کودکان (سخنران)

معاونت بهداشتی استان

4

بهداشت مواد غذایی (سخنران)

مرکز بهداشت شبستر

5

تکنولوژی تولید آرد (سخنران)

معاونت غذا و داروی استان

6

تکنولوژی تولید لواشک (سخنران)

معاونت غذا و داروی استان

7

تکنولوژی تولید شکلات (سخنران)

مرکز بهداشت شبستر

8

آشنایی با تغذیه در دوران های مختلف زندگی (سخنران)

مرکز بهداشت شبستر

طرح درس


کارشناسی علوم تغذیه

-    تغذیه اساسی 2 (pdf)

_      تغذیه در دوره های زندگی  (pdf) 

          _      کاربرد رایانه در علوم تغذیه  (pdf)

کارشناسی علوم و صنایع غذایی

-   بیوشیمی عمومی (pdf)

_      فیزیولوژی (pdf)

_      اصول تغذیه (pdf)

         _      بهداشت و ایمنی در صنایع غذایی (doc)

      _      روشهای بررسی و پژوهش (doc)

کارشناسی ارشد علوم تغذیه

-          کاربرد دستگاهی آزمایشگاهی پیشرفته (doc)
-    تغذیه اساسی 2 (pdf)

کارشناسی ارشد تغذیه بالینی
           - روش تحقيق در علوم تغذيه (doc)

          -    تغذیه اساسی 2 (pdf)
کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

-          روش تحقیق (doc)
 

کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه

-          ایمنی غذا (pdf)

      -    تغذیه اساسی 2 (pdf)

کارشناسی ارشد تغذیه ورزشی

   - تغذیه ورزشی مقدماتی (pdf)

  -    تغذیه اساسی 2 (pdf)

کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی

- سیستم های مدیریت ایمنی غذا (doc)

_          روش تحقیق (doc)


کارشناسی ارشد تغذیه در بحران و حوادث غیر مترقبه

-         فناوری و فرمولاسیون جیره های غذایی خاص(doc)

دکترای علوم تغذیه
     - تنظیم متابولیسم (pdf)