دانشکده تغذیه و علوم غذایی - عزیز همایونی راد

عزیز همایونی راد

علوم و صنایع غذایی
درجه علمی : استاد
تحصیلات : Ph.D
رشته تحصیلی : تکنولوژی مواد غذایی
تلفن : 04133357581
آدرس پست الکترونیکی : homayounia@tbzmed.ac.ir

کتاب ها


تشویق ها


 

مقالات ارائه شده


مقالات چاپ شده در مجلات


برنامه درسی ترم جدید


سوابق اجرایی


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده تغذیه

علایق


الف- صنایع لبنی؛ طراحی، مدیریت، تحقیق و توسعه

ب- فراورده­ های لبنی؛ تولید، فرمولاسیون، طراحی محصولات جدید، بسته ­بندی

ج- بستنی، شربت­ها و سوربت­ها؛ تولید، فرمولاسیون، طراحی محصولات جدید، بهینه­ سازی، بسته ­بندی، کنترل کیفیت، تجهیزات و دستگاه ­ها، بهداشت کارخانه.

د- ایمنی مواد غذایی، اثر فرایند بر کیفیت غذا

ر- فراوری غشایی

       ز- غذاهای فراسودمند، پروبیوتیک، پری­ بیوتیک، سین­ بیوتیک و پست بیوتیک.

کارگاه ها


1)- زبان : fa

عنوان    English for Academic Purposes: writing, Presenting Research Papers & Communication

مدت کارگاه  ساعت  160

تاریخ شروع   2011-09-07

تاریخ اتمام   2011-10-08

محل برگزاری : دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تبریز- معاونت آموزشی

طرح درس


کارشناسی علوم و صنایع غذایی

-          کارآموزی بخش صنایع غذایی (pdf)

-          اصول مهندسی صنایع غذایی (doc)

            -          اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی (doc)

            -          صنایع شیر و لبنیات (doc)


کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

-          میکروبیولوژی مواد غذایی پیشرفته (pdf)

-          مهندسی صنایع غذایی پیشرفته (doc)

-          فرآیندهای پیشرفته مواد غذایی (doc)

-          بیوتکنولوژی مواد غذایی پیشرفته (pdf)

-          تکنولوژی لبنیات پیشرفته (doc)

-       صنایع لبنیات پیشرفته (doc)

-          ایمنی مواد غذایی (pdf)

            -          روش تحقیق (pdf)

 

کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی

-          بهداشت و ایمنی شیر و فرآورده ها (doc)

-          روش تحقیق (pdf)

 

 

دکترای علوم و صنایع غذایی

 - فرمولاسیون مواد غذایی (doc)

 

دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی

 - فرمولاسیون، فراوری و نگهداری مواد غذایی (doc)

- ایمنی و کیفین مواد لبنی (pdf)