سوابق اجرایی
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده تغذیه
علایق
الف- صنایع لبنی؛ طراحی، مدیریت، تحقیق و توسعه
ب- فراورده های لبنی؛ تولید، فرمولاسیون، طراحی محصولات جدید، بسته بندی
ج- بستنی، شربتها و سوربتها؛ تولید، فرمولاسیون، طراحی محصولات جدید، بهینه سازی، بسته بندی، کنترل کیفیت، تجهیزات و دستگاه ها، بهداشت کارخانه.
د- ایمنی مواد غذایی، اثر فرایند بر کیفیت غذا
ر- فراوری غشایی
ز- غذاهای فراسودمند، پروبیوتیک، پری بیوتیک، سین بیوتیک و پست بیوتیک.
کارگاه ها
1)- زبان : fa
عنوان English for Academic Purposes: writing, Presenting Research Papers & Communication
مدت کارگاه ساعت 160
تاریخ شروع 2011-09-07
تاریخ اتمام 2011-10-08
محل برگزاری : دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تبریز- معاونت آموزشی
طرح درس
کارشناسی علوم و صنایع غذایی
- کارآموزی بخش صنایع غذایی (pdf)
- اصول مهندسی صنایع غذایی (doc)
- اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی (doc)
- صنایع شیر و لبنیات (doc)
کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
- میکروبیولوژی مواد غذایی پیشرفته (pdf)
- مهندسی صنایع غذایی پیشرفته (doc)
- فرآیندهای پیشرفته مواد غذایی (doc)
- بیوتکنولوژی مواد غذایی پیشرفته (pdf)
- تکنولوژی لبنیات پیشرفته (doc)
- صنایع لبنیات پیشرفته (doc)
- ایمنی مواد غذایی (pdf)
- روش تحقیق (pdf)
کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
- بهداشت و ایمنی شیر و فرآورده ها (doc)
- روش تحقیق (pdf)
دکترای علوم و صنایع غذایی
- فرمولاسیون مواد غذایی (doc)
دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی
- فرمولاسیون، فراوری و نگهداری مواد غذایی (doc)
- ایمنی و کیفین مواد لبنی (pdf)