دانشکده تغذیه و علوم غذایی - مهرانگیز ابراهیمی ممقانی

مهرانگیز ابراهیمی ممقانی

بیوشیمی و رژیم درمانی
درجه علمی : استاد
تحصیلات : Ph.D
رشته تحصیلی : اپیدمیولوژی تغذیه
تلفن : 04133357580
آدرس پست الکترونیکی : ebrahimimamagani@tbzmed.ac.ir

کتاب ها


تشویق ها


دانشجوي نمونه در دوره كارشناسي در دانشكاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در طي 5 دوره و كسب لوح تقدير ازآقاي دكتر فاضل وزير محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشكي وقت و آقاي دكتر فريدون عزيزي رياست محترم دانشگاه

- كسب رتبه 2 آزمون ورودي كارشناسي ارشد سال 1368

- راه اندازي و تجهيز آزمايشگاه ميكروبيولوژي مواد غذايي

- استاد نمونه دانشگاه علوم پزشكي تبريز در سال 1378

 
 

مقالات ارائه شده


مقالات چاپ شده در مجلات


برنامه درسی ترم جدید


سوابق اجرایی


- معاون مدير كل اداره پژوهش در حوزه معاونت پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تبريز بمدت 3 سال

2- عضو شوراي پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تبريز( بمدت 3 سال)

3- عضور شوراي تآليف و ترجمه دانشگاه علوم پزشكي تبريز ( بمدت 3سال).

4- رئيس مركز تحقيقات دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي تبريز

5- رئيس دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه علوم پزشكي تبريز

6- عضو شوراي سياستگذاري فعاليت هاي علمي- پژوهشي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تبريز

7- مسئول تجهيز و راه اندازي آزمايشگاه ميكروبيولوژي مواد غذايي دانشكده بهداشت و تغذيه تبريز

8- سرپرست آزمايشگاه ميكروبيولوژي مواد غذايي دانشكده بهداشت و تغذيه و تغذيه تبريز بمدت 7 سال

9- مدير گروه هاي آموزشي بيوشيمي و رژيم درماني و تغذيه در جامعه از 1386 تا1388

10- عضو هسته اصلي تشكيل اولين مركز پزشكي مبتني بر شواهد در ايران از 1384 تا كنون

11- عضو شوراي پزوهشي مركز تحقيقات علوم تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تبريز

12- عضو شوراي پزوهشي مركز تحقيقات هماتولوژي و انكولوزي دانشگاه علوم پزشكي تبريز

13-  عضو شوراي پزوهشي دانشكده بهداشت و تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تبريز

14- عضو شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده بهداشت و تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تبريز

15- عضو شوراي آموزشي دانشكده بهداشت و تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تبريز

16- عضو كميته منتخب دانشكده بهداشت و تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تبريز   

علایق


 علایق :

- شيوه طراحي مطالعات گوناگون اپيدميولوژيك

- بررسي انتقادي انواع مطالعات باليني – بهداشتي

- انجام مطالعات كيفي در زمينه هاي تغذيه اي

- ارتباط بيماريهاي مزمن با تغذيه از ديدگاه پيشگيري

- اپيدميولوژي چاقي در گروههاي سني و جنسي مختلف

- پيشگويي كننده هاي چاقي از ديد باليني و اپيدميولوژي

- شاخص هاي كمي و كيفي رژيم غذايي در مطالعات اپيدميولوژيك

- الگوي غذايي و ارتباط آن با بيماريها

- نقش گياهان داروئي در پيشگيري و درمان بيماريهاي مزمن مرابط با تغذيه

- رژيم هاي درماني در:

o بيماريهاي مزمن مرتبط با تغذيه (شامل سرطان، پر فشاري خون، بيماريهاي قلبي-عروقي، ديابت، بيماريهاي عروق مغزي، بيماريهاي گوارشي مانند رفلاكس ايزوفاژيتGERD ، كبد چرب غير الكلي NAFLD ، سلياك،...)

o بيماريهاي متابوليك

o آرتريت روماتوئيد و بيماريهاي استخواني

نارسائي رشد در نوزادان و كودكان

کارگاه ها


رديف

   تاريخ

 موضوع

   مدرس

 مركزتشكيل دهنده

1

24/2/85

25/2/85

تغذيه كودك از6ماه تا 12 ماهگي

تغذيه كودك 2 تا6 سالگي

خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

مركزبهداشت شهرستان تبريز- آموزشگاه بهورزي

2

30/2/85

31/2/85

روش مطالعه    -     برآورد حجم نمونه

 روش جمع آوري داده ها  -  گزارش نهايي

خانم دكترمهرانگيز ابراهيمي

كارگاه روش تحقيق دفتر استعدادهاي درخشان تبريز

3

10/3/85

11/3/85

Critically appraising diagnostic articles

خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

كارگاه پزشكي مبتني برشواهدمعاونت پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تبريز

4

3/5/85

4/5/85

اپيدميولوژي بحرانها

خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

گروه بهبود تغذيه درجامعه مركز بهداشت استان مركزتحقيقات علوم تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تبريز

5

5/6/85

كارگاه بهبود رشد وتغذيه كودك

خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

مركز بهداشت استان آذربايجانشرقي

6

13/6/85الي

16/6/85

ارزيابي الگوي غذايي درمطالعات اپيدميولوژيك

 آنترو پومتري

خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

كارگاه روش تحقيق-معاونت پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تبريز

7

29/8/85

به منظورنهايي نمودن برنامه ملي غني سازي موادغذايي باريزمغذي هاوبرگزاري كارگاه تكنيكي

خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

مديريت كل دفتر بهبود تغذيه درجامعه معاونت سلامت تهران

8

28/9/85

ترويج غذاهاي بومي ومحلي

خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

گروه كارشناسان بهبود تغذيه در جامعه

9

6/9/87

 

جامعه – نمونه گيري وروشهاي نمونه گيري

 

تعيين حجم نمونه درتحقيقات پزشكي

 

خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

كارگاه روش تحقيق-معاونت پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تبريز

10

23/11/85

تغذيه اصلي – چگونه غذاي كمكي مي تواند كمبودهاي انرژي ومواد مغذي راتامين كند

خانم دكتر مهرانگيزابراهيمي

مركز بهداشت استان آذربايجانشرقي

طرح درس


کارشناسی

-          ارزیابی وضع تغذیه (doc)

-          بیماریهای ناشی از سوء تغذیه (doc)

-          روش تحقیق در علوم بهداشتی (doc)

             -           اصول تنظیم برنامه های غذایی  (doc)


کارشناسی ارشد علوم تغذیه

-          اصول ارائه مقاله نویسی به زبان انگلیسی (doc)

-          اپیدمیولوژی تغذیه (doc)

             -           اصول تنظیم برنامه های غذایی  (doc)


کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه

-          بررسی و ارزیابی وضع تغذیه جامعه (doc)

-          برنامه های تغذیه در سطح جامعه (pdf)


کارشناسی ارشد تغذیه بالینی

-         مقاله نویسی به زبان انگلیسی (doc)



کارشناسی ارشد تغذیه ورزشی

-         مهارت بکارگیری و ابزار در تغذیه ورزشی (doc)

-    ارزیابی وضع تغذیه (doc)


کارشناسی ارشد علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه

-          تغذیه پایه (pdf)

-          جغرافیای تغذیه (doc)

-          اپیدمیولوژی سوء تغذیه (doc) 

   -            مدیریت تغذیه در بحران و شرایط اضطراری (doc)

 

 

دکترای تغذیه

-          مقاله نویسی (pdf)

-          روشهای پیشرفته پژوهش در تغذیه (doc)



دکترای سیاستهای غذا و تغذیه

-   عوامل اجتماعی فرهنگی اقتصادی و محیطی تعیین کننده دریافت غذا   (doc)