نام درس | تعداد واحد | واحد نظری | واحد عملی | طرح درسی | سرفصل |
سیستم های اطلاع رسانی پزشکی | 1 | 0/5 | 0/5 | ارائه نمی شود |  |
جامعه شناسی غذا و تغذیه | 2 | 2 | 0 | ارائه نمی شود |  |
تغذیه اساسی 1 | 3 | 3 | 0 | ارائه نمی شود |  |
تغذیه اساسی 2 | 3 | 3 | 0 | ارائه نمی شود |  |
تغذیه پیشرفته | 2 | 2 | 0 | ارائه نمی شود |  |
جمعیت، محیط و تغذیه | 2 | 2 | 0 | ارائه نمی شود |  |
آمار حیاتی پیشرفته | 2 | 2 | 0 |  |  |
اپیدمیولوژی بیماریها | 2 | 2 | 0 | ارائه نمی شود |  |
اپیدمیولوژی پیشرفته تغذیه | 2 | 2 | 0 | ارائه نمی شود |  |
تغذیه در سلامت و بیماری | 2 | 2 | 0 | ارائه نمی شود |  |
اقتصادسنجی | 2 | 2 | 0 | ارائه نمی شود |  |
اقتصاد خرد | 3 | 3 | 0 |  |  |
اقتصاد کلان | 3 | 3 | 0 |  |  |
ریاضی عمومی | 2 | 2 | 0 | ارائه نمی شود |  |
ارزیابی وضعیت تغذیه جامعه | 2 | 1 | 1 | ارائه نمی شود |  |
عوامل اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و محیطی تعیین کننده در دریافت غذا | 2 | 2 | 0 |  |  |
زیست نشانگرها و نمایه های تغذیه ای در سلامت و بیماری | 2 | 2 | 0 |  |  |
تحلیل سیاستهای غذا و تغذیه | 3 | 2 | 1 |  |  |
معرفی و تفهیم سیاستهای مبتنی بر علم به مخاطبین | 2 | 1 | 1 |  |  |
فرآیندهای سیاستگذاری غذا و تغذیه | 2 | 2 | 0 |  |  |
امنیت غذایی و توسعه | 2 | 2 | 0 |  |  |
انتخاب های غذایی و رفتارهای تغذیه ای: یک رویکرد مبتنی بر روا | 2 | 2 | 0 |  |  |
تحلیل اقتصادی پروژه های تغذیه ای | 2 | 1 | 1 |  |  |
برنامه ریزی و مدیریت راهبردی (استراتژیک) | 2 | 2 | 0 |  |  |
اقتصاد خانوار | 2 | 2 | 0 |  |  |
روش های تحلیل پیشرفته سیاستهای غذا و تغذیه | 3 | 3 | 0 |  |  |
تجارت بین المللی و جهانی شدن | 2 | 2 | 0 | ارائه نمی شود |  |
برنامه ریزی و مدیریت برنامه های غذا و تغذیه | 2 | 1 | 1 |  |  |
استانداردهای ایمنی غذایی | 2 | 0 | 2 | ارائه نمی شود |  |
اقتصاد و سیاست کشاورزی | 2 | 2 | 0 | ارائه نمی شود |  |
تاریخ تفکر در حوزه غذا و تغذیه | 2 | 2 | 0 | ارائه نمی شود |  |
اقتصاد سیاسی غذا و تغذیه | 2 | 2 | 0 |  |  |
مدیریت نظام غذا | 2 | 2 | 0 | ارائه نمی شود |  |
ارتباطات و حمایت | 2 | 2 | 0 |  |  |
پایان نامه | 20 | 0 | 20 | | |
اصول ارایه مقاله به زبان انگلیسی | 2 | 2 | 0 | ارائه نمی شود | |