برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

با عنوان: Application of Cheese Whey Containing Postbiotics of Lactobacillus acidophilus LA5 and Bif...
شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۲

برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

با عنوان: Efficient imaging based on P - and N-codoped carbon dots for tracking division and viabil...
دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۲

برگزاری ژورنال کلاب گروه بیوشیمی و رژیم درمانی در ...

با عنوان: Evaluation of Non-Celiac Gluten Sensitivity in Patients with Previous Diagnosis of Irritab...
یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲

برگزاری ژورنال کلاب گروه تغذیه در جامعه

با عنوان: Cost-Effectiveness of the US Food and Drug Administration Added Sugar Labeling Policy for ...
دوشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۲

برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

با عنوان: Heavy metals and probabilistic risk assessment via rice consumption in ThaiLand
دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲

برگزاری ژورنال کلاب گروه تغذیه بالینی

با عنوان: Effect of Vitamin D3 Supplements on Development of Advanced Cancer A Secondary Analysis of...
شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲

برگزاری ژورنال کلاب گروه تغذیه در جامعه

با عنوان: Prospective associations between sustainable dietary pattern assessed with the Sustainable...
یکشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

با عنوان: Stability and bioavailability of vitamin D3 encapsulated in composite gels of whey protein...
یکشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری ژورنال کلاب گروه بیوشیمی و رژیم درمانی در ...

با عنوان: Associations of habitual fish oil supplementation with cardiovascular outcomes and all cau...
دوشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری ژورنال کلاب گروه تغذیه در جامعه

با عنوان: Effect of Nutritional Interventions on Micronutrient Status in Pregnant Malawian Women wit...
دوشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۱

برگزاری ژورنال کلاب گروه بیوشیمی و رژیم درمانی در ...

با عنوان: Early and sustained Lactobacillus plantarum probiotic therapy in critical illness: the ran...
سه‌شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۱

برگزاری ژورنال کلاب گروه تغذیه بالینی

با عنوان: Artificial sweeteners and risk of cardiovascular diseases: results from the prospective Nu...
یکشنبه ۶ آذر ۱۴۰۱

برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

با عنوان: Physicochemical characterization of microcapsules containing cold pressed black cumin seed...
دوشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۱

برگزاری ژورنال کلاب گروه تغذیه در جامعه

با عنوان: Using a social marketing approach to develop Healthy Me, Healthy We: a nutrition and physi...
یکشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۱

برگزاری ژورنال کلاب گروه تغذیه بالینی

با عنوان: Effects of Longer Seated Lunch Time on Food Consumption and Waste in Elementary and Middle...
یکشنبه ۸ آبان ۱۴۰۱

برگزاری ژورنال کلاب گروه بیوشیمی و رژیم درمانی

با عنوان: Calorie Restriction with or without Time-Restricted Eating in Weight Loss
دوشنبه ۲ آبان ۱۴۰۱

برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

با عنوان: Vortex-assisted dispersive liquid-lVortex-assisted dispersive liquid-liquid microextractio...
یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱

برگزاری ژورنال کلاب گروه تغذیه بالینی

با عنوان: Reduction of dietary sodium to less than 100 mmol in heart failure (SODIUM-HF): an interna...
یکشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۱

برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

با عنوان: Preparation of highly stable oleogel-based nanoemulsions for encapsulation and controlled...
یکشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۱

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: