• تاریخ انتشار : یکشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۱
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 79
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

با عنوان: Stability and bioavailability of vitamin D3 encapsulated in composite gels of whey protein isolate and lotus root amylopectin

برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی
جلسه ارائه ژورنال کلاب آقای علیرضا ابراهیمی دانشجوی دکترای رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی به مدیر گروهی سرکار خانم دکترطبیبی آذر تحت عنوان:
Stability and bioavailability of vitamin D3 encapsulated in composite gels of whey protein isolate and lotus root amylopectin
 روز سه شنبه مورخه 1401/12/9 ساعت 12:30-11:30 در کلاس ۳ دانشکده، با حضور اعضاء محترم هیئت علمی تمامی گروهها و دانشجویان دکترا برگزارخواهد گردید.
  • کد خبر : 60540