جهت دریافت فایل SP گروه بیوشیمی و رژیم درمانی کلیک نمائید.

"بنام خدا"
Department of Biochemistry and Diet Therapy
گروه بیوشیمی و رژیم درمانی
مجموعه اصول، رسالت، اهداف، راهبردها، عملکردها و وظایف 
 
 
اصول و ارزشهای گروه:
  • نهادینه کردن اصول و کرامت انسانی، رعایت حقوق و مکارم اخلاقی با توجه به آموزه های دینی وحرفه ای
  • تقویت همگرایی و مشارکت ذی نفعان در برنامه ریزی، تصمیم گیری و سیاست گذاری ها
  • ارتقای مستمر کیفیت و کمیت خدمات و فعالیت ها بر اساس اولویت های دانشگاه، دانشکده و نیازهای جامعه
  • ارج نهادن به جایگاه والای علم و عالم
  • مسئولیت پذیری و پاسخگویی در امور مربوطه
 
چشم انداز گروه:
گروه بیوشیمی و رژیم درمانی  بر آن است که در راستای دورنمای کلی دانشگاه و دانشکده با استفاده مناسب از توانمندی های علمی و عملی اعضای هیئت علمی گروه بیوشیمی و رژیم درمانی و سایر گروههای دانشکده در پیشبرد اهداف آموزشی و تحقیقات کاربردی و پایه (سلولی – مولکولی) در زمینه های مختلف علوم تغذیه، سبب ارتقای آموزش و پژوهش های مبتنی بر نیاز جامعه گردد و با تولید دانش مناسب در این زمینه و ارائه راهکارهای جدید در ارتقای سلامت و تربیت نیروهای توانمند، به یکی از گروههای برتر تغذیه در سطح کشور تبدیل شود.
 
رسالت و هدف کلی گروه:
گروه بیوشیمی و رژیم درمانی تلاش دارد که با توجه به نیازهای جامعه، اسناد بالا دستی، رسالت کلی دانشگاه و دانشکده، با استفاده مناسب از توانمندیهای علمی و عملی اعضای گروه و با ارتقاء کمی و کیفی برنامه های آموزشی  و پژوهشی گروه و دانشکده در جهت: تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در رشته های مرتبط با حوزه غذا و تغذیه، و انجام پژوهش های فناورانه، کاربردی و  پایه (سلولی – مولکولی) اثرگذار در این حوزه، گام برداشته و در نهایت باعث بهبود وضع کلی تغذیه و کاهش بار بیماریهای تغذیه ای در سطح جامعه و ارتقاء جایگاه  آموزشی و پژوهشی دانشکده تغذیه و علوم غذایی در سطح کشور گردد.
 
اهداف اختصاصی گروه  به ترتیب اولویت:
  1. توسعه و توانمند سازی منابع انسانی و اعضای هیئت علمی گروه
  2. توسعه زیر ساختهای آموزشی و پژوهشی گروه
  3. تربیت نیروی انسانی مورد نیاز نظام سلامت
  4. ارتقاء مهارت های علمی و پژوهشی دانشجویان
  5. توسعه دوره های تحصیلات تکمیلی در گرایش های جدید با توجه به نیازهای ملی و منطقه ای
  6. مشارکت فعال در اجرای نقشه جامع علمی کشور
  7. ارتقاء پاسخگویی اجتماعی
 
راهبردها:
  • دوره های توانمند سازی و آموزشی دانشگاه
  • جذب هیئت علمی توانمند و کار آمد در گرایشهای جدید مرتبط با تغذیه
  • توسعه و تجهیز آزمایشگاه های آموزشی و پژوهشی
  • توسعه و تجهیز سیستم های فن آوری اطلاعات و ارتباطات
  • برقراری همکاری های پایدار و موثر با سایر گروه های آموزشی-از جمله گروههای بالینی-، مراکز علمی - تحقیقاتی و واحدهای مختلف ارائه کننده خدمات بهداشتی و درمانی در حوزه غذا و تغذیه
  • ایجاد فعالیتهای پژوهشی دانشجویی از طریق حمایت از واحدهای پژوهشی دانشجویی
  • جذب دانشجوی خارجی و توسعه ارتباط علمی و پژوهشی برون مرزی
  • ارائه برنامه های آموزشی همسو با اهداف کلی برنامه های آموزشی دانشگاه و دانشکده
  • ظرفیت سازی و توسعه تحقیقات در حوزه طرحهای فناورانه و کاربردی
  • ترجمان برون داده ای پژوهشی در جهت کاربردی نمودن آنها
 
برنامه های عملیاتی گروه:
1) حوزه آموزشی
  • شرکت تمامی اعضاء هیئت علمی گروه در کارگاه های توانمندسازی آموزشی و پژوهشی
  • تامین امکانات لازم برای استفاده از وسایل کمک آموزشی و گسترش آموزش مجازی (حداقل 20 درصد دروس).
  • ارزشیابی برنامه های آموزشی گروه با همکاری اعضاء
  • تکمیل پرونده ارزشیابی اساتید و دادن باز خورد ارزشیابی به تمامی اساتید جهت ارتقاء آموزشی
  • افزایش پست های هیئت علمی و کارشناسی گروه
  • جذب هیئت علمی توانمند و کار آمد در گرایشهای جدید مرتبط با تغذیه
  • توسعه تحصیلات تکمیلی تغذیه در گرایشهای جدید (حداقل 2 رشته جدید مورد نیاز کشور)
  • پذیرش دانشجوی خارجی  و دانشجو در دوره های پسا دکتری (حداقل 2 دانشجو)
2)حوزه تحقیقات و فناوری:
  • شرکت تمامی اعضاء هیئت علمی گروه در کارگاه های توانمندسازی پژوهشی
  • شرکت تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه در کارگاه های توانمندسازی پژوهشی
  • هدایت پایان نامه های دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در جهت اولویتهای پژوهشی دانشگاه و نیاز های جامعه
  • جذب Grant داخلی و خارجی و انجام طرح مشترک با سایر نهاد ها و ارگان های داخلی و خارجی
  • عقد قرارداد همکاری با مراکز تحقیقاتی دانشگاه و سایر دانشگاهها
  • بررسی نقش مواد مغذی (درشت مغذیها و ریز مغذی ها) در پیشگیری و کنترل بیماریهای تغذیه ای در گروههای مختلف در سطوح بالینی و سلولی – مولکولی
  • بررسی نقش مواد غیر مغذی (فیتوکمیکالها، گزنوبیوتیک هاو ...) در پیشگیری و کنترل بیماریهای تغذیه ای در گروههای مختلف و در سطوح بالینی و سلولی – مولکولی
  • مطالعه اثر عوامل تغذیه ای، مکمل های ورزشی و ارگوژنیک ها در ورزشکاران
 
عملکردها و وظایف گروه:
  • آموزش نظری دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تغذیه در زمینه دروس مرتبط با تغذیه، تغذیه درمانی، روش تحقیق، بیوشیمی، تنظیم متابولیسم و سلولی مولکولی
  • آموزش عملی دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تغذیه در زمینه های مختلف علوم تغذیه چون: بیوشیمی، تغذیه سلولی- مولکولی و ...
  • همکاری آموزشی در دوره های بازآموزی تخصصی جهت فارغ التحصیلان رشته تغذیه در زمینه تغذیه بالینی و رژیم درمانی
  • تهیه و تدوین محتواهای آموزشی با روش‌های نوین آموزشی برای دانشجویان
  • ارائه خدمات مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در کلینیک های دانشگاه
  • تهیه و تدوین طرح درسی برای تمامی واحدهای درسی در مقاطع مختلف
 
محدودیت ها و نقاط ضعف گروه:
  • عدم بروز رسانی وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی آنالیتیکال
  • محدود بودن بودجه
  • پایین بودن انگیزه علمی دانشجویان
  • ضعیف بودن نسبی ارتباط بین بخشی
  • انجام طرحهای فناورانه
  • کم بودن پست های گروه (کارشناسی و هیئت علمی)
 
توانمندیها و نقاط قوت گروه:
  • جایگاه ارزشمند گروه از نظر آموزشی و پژوهشی در سطح دانشکده و دانشگاه
  • هیئت علمی توانمند و با تجربه
  • همکاری و ارتباط با اعضای هیئت علمی بالینی دانشگاه
  • برگزاری کلاس های آنلاین و مجازی
  • وجود برنامه مدون و مشخص برای فعالیتهای آموزشی و پژوهشی
  • وجود دوره های تحصیلات تکمیلی و ارتقاء دوره های فعلی در مقاطع MS  و Ph.D.
  • امکانات آزمایشگاهی، سخت افزاری و نرم افزاری مناسب
 
توانمندی ها و صلاحیت های مورد انتظار از دانش آموختگان:
با مشارکت سایر گروههای مختلف آموزشی دانشکده انتظار می رود فارغ التحصیلان این توانمندیها را داشته باشند:
  • کارشناسی: مهارتهای ارتباطی – تعامل، مشاوره تغذیه، همکاری در پروژه های مختلف تحقیقاتی  و آموزشی تغذیه ای، مدیریت، همکاری در تیم درمان و حرفه ای گرایی
  • کارشناسی ارشد: مهارتهای ارتباطی – تعامل، مشاوره تغذیه، اجراء و همکاری در پروژه های مختلف تحقیقاتی  و آموزشی تغذیه ای، پژوهش و نگارش مقالات علمی، تفکر نقادانه و مهارت های حل مسئله، مدیریت، همکاری در تیم درمان و حرفه ای گرایی
  • Ph.D.  علوم تغذیه: مهارتهای ارتباطی – تعامل، آموزش، پژوهش و نگارش مقالات علمی، تفکر نقادانه و مهارت های حل مسئله، مشاوره تغذیه، سرپرستی و اجراء پروژه های مختلف تحقیقاتی  تغذیه ای، مهارت های مدیریت، همکاری در تیم درمان و حرفه ای گرایی
مجموعه اصول، اهداف، رسالت ... گروه بیوشیمی و رژیم درمانی بعد جلسات متعدد با همکاران گروه، اخذ نظرات دانشجویان و مسئولین دانشکده نهایی گردیده و ارزیابی مستمر میزان تحقق اهداف گروه  به صورت سالیانه و به روش 360 درجه انجام خواهد گرفت.


 

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: