جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم پریناز غلامی (چهارشنبه 1403/09/19)
عنوان پایان نامه: تاثیر پوشش خوراکی حاوی فلوروتانن جلبک قهوه ای (Sargassum ilicifolium) بر قهوه ای شدن آنزیمی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) طی نگهداری
عنوان پایان نامه: تاثیر پوشش خوراکی حاوی فلوروتانن جلبک قهوه ای (Sargassum ilicifolium) بر قهوه ای شدن آنزیمی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) طی نگهداری
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم:
بازنشانی تنظیمات: