• تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۱
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 73
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

با عنوان: Preparation of highly stable oleogel-based nanoemulsions for encapsulation and controlled release of curcumin

برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی
جلسه ارائه ژورنال کلاب خانم پریسا احمدی دانشجوی دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی به استاد راهنمایی سرکار خانم دکتر طبیبی آذر تحت عنوان:
Preparation of highly stable oleogel-based nanoemulsions for encapsulation and controlled release of curcumin
 
 روز سه شنبه مورخه 1401/06/29 ساعت 13-12 در کلاس ۳ دانشکده، با حضور اعضاء محترم هیئت علمی تمامی گروهها و دانشجویان دکترا برگزارخواهد گردید.
  • کد خبر : 60431