• تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۱
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 94
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

با عنوان: Antimicrobial effect of laurel essential oil nanoemulsion on food-borne pathogens and fish spoilage bacteria

برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی
جلسه ارائه ژورنال کلاب خانم زکیه بلوچ زهی دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی به مدیرگروهی سرکار خانم دکتر طبیبی آذر تحت عنوان:
Antimicrobial effect of laurel essential oil nanoemulsion on food-borne pathogens and fish spoilage bacteria
 
 روز سه شنبه مورخه 1401/03/24 ساعت 13-12 در کلاس ۳ دانشکده، با حضور اعضاء محترم هیئت علمی تمامی گروهها و دانشجویان دکترا برگزارخواهد گردید.
  • کد خبر : 60426