• تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

چاپ مقاله جناب آقای دکتر تربتی و خانم شیوا راحتی دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی در ژورنال Trends in Food Science & Technology با (Impact Factor:15.4, cite Score:34.2, Q1 )

با عنوان: Electrospinning: An emerging technology for enhancing the quality a ensuring the safety of seafood products - A comprehensive review

چاپ مقاله جناب آقای دکتر تربتی و خانم شیوا راحتی دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی در ژورنال Trends in Food Science & Technology با  (Impact Factor:15.4, cite Score:34.2, Q1 )

پژوهشگر گرامی، جناب آقای دکتر تربتی (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی) و خانم شیوا راحتی دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی، چاپ مقاله با عنوان:

Electrospinning: An emerging technology for enhancing the quality a ensuring the safety of seafood products - A comprehensive review

در ژورنال:
Trends in Food Science & Technology
Impact Factor: 15.4,cite Score:34.2, Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.
 

  • کد خبر : 96193