کارشناس آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی : خانم سیمین امدادی - کارشناسی ارشد شیمی تجزیه از دانشگاه تبریز
| لیست دستگاههای آزمایشگاه کنترل کیفی | |||
| وضعیت | مشخصات | نام دستگاه | ردیف |
| سالم | Julaba | سیرکولاتور | 1 |
| سالم | EDISON | انکوباتور شیکر | 2 |
| سالم | AND CE-320 | ترازوی سه صفر | 3 |
| سالم | SONIC | سونیک | 4 |
| سالم | ترازوی وزن کشی | 5 | |
| سالم | استیرر | 6 | |
| سالم | CORAL | ماکروفر | 7 |
| سالم | فیلیپس | غذاساز | 8 |
| سالم | پارس خزر | سرخ کن | 9 |
| سالم | GOSONIC | هم زن | 10 |
| سالم | پارس خزر | چرخ گوشت | 11 |
| سالم | پارس خزر | خشک کن سبزی و میوه | 12 |
| سالم | اخوان | اجاق گاز | 13 |
| سالم | خمیرگیر | 14 | |
| سالم | Princess | سشوار | 15 |
| سالم | Brighton | زودپز | 16 |
| سالم | بن ماری | 17 | |
| خراب | VISCO STAR PLUS | ویسکومتر | 18 |
| خراب | BECKMAN | سانتریفیوژ یخچالدار | 19 |
| خراب | BARNSTEAD | استریلیزاتور | 20 |
حیطه فعالیت دانشجویان در آزمایشگاه کنترل کیفی:
*انجام آزمایشات روتین کنترل کیفی مانند: اندازه گیری رطوبت، اسیدیته،PH، نمک، چربی، نیتریت، درصد قند و ... در مواد غذایی مختلف مانند لبنیات، کنسرو، ماکارونی، سوسیس و کالباس و ...
*اندازه گیری نقطه ذوب، دانسیته و درصد خلوص در روغنهای مختلف
*هضم و تقطیر پروتئین
*اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز، انحراف نور پلاریزه، اندازه گیری قند قبل و بعد از هیدرولیز، اندازه گیری ساکاروز و ... در عسل
*انجام آزمایشات روتین کنترل کیفی مانند: اندازه گیری رطوبت، اسیدیته،PH، نمک، چربی، نیتریت، درصد قند و ... در مواد غذایی مختلف مانند لبنیات، کنسرو، ماکارونی، سوسیس و کالباس و ...
*اندازه گیری نقطه ذوب، دانسیته و درصد خلوص در روغنهای مختلف
*هضم و تقطیر پروتئین
*اندازه گیری نسبت فروکتوز به گلوکز، انحراف نور پلاریزه، اندازه گیری قند قبل و بعد از هیدرولیز، اندازه گیری ساکاروز و ... در عسل