• تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۸
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 152
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

با سخنرانی آقای بهزاد ابراهیمی دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی

برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی
جلسه ارائه ژورنال کلاب آقای بهزاد ابراهیمی دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی به استاد راهنمایی جناب آقای دکترهمایونی تحت عنوان:
Influence of purification on physicochemical and emulsifying properties of tamarind (Tamarindus indica L.) seed gum
 
 روز چهارشنبه مورخه 98/10/18 از ساعت 13:30-12:30 در کلاس 3 دانشکده، با حضور اعضاء محترم هیئت علمی تمامی گروهها و دانشجویان دکترا برگزارخواهد گردید.
  • کد خبر : 60095