نام واحد |
تعداد عملی |
تعداد نظری |
تعداد کارآموزی |
طرح درسی |
سرفصل |
protofilio |
تغذیه اساسی(1) |
- |
3 |
|
|
|
|
تغذیه اساسی(2) |
- |
3 |
|
|
|
|
بیوشیمی مقدماتی |
2 |
2 |
|
|
|
|
آمار حیاتی |
- |
3 |
|
|
|
|
فیزیولوژی تغذیه |
- |
3 |
|
|
|
|
اپیدمیولوژی بیماریها |
- |
2 |
|
|
|
|
خدمات تغذیه ای در نظام مراقبت های بهداشتی |
- |
1 |
|
|
|
|
بهداشت و مسمومیت های غذائی |
- |
2 |
|
|
|
|
سیستمهای اطلاع رسانی پزشکی |
0/5 |
0/5 |
|
|
|
|
روش های آمار زیستی(1) |
- |
3 |
|
|
|
|
تغذیه پیشرفته |
- |
3 |
|
|
|
|
اپیدمیولوژی تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
|
تغذیه جامعه |
- |
2 |
|
|
|
|
بررسی و ارزیابی وضع تغذیه جامعه |
2 |
1 |
|
|
|
|
آموزش و مشاوره تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
|
ایمنی غذا |
- |
1 |
|
|
|
|
روش تحقیق در علوم بهداشتی در تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
|
سمینار |
- |
2 |
|
|
|
|
برنامه های تغذیه در سطح جامعه |
- |
1 |
|
|
|
|
کارآموزی |
- |
- |
1 |
|
|
|
پایان نامه |
6 |
- |
|
|
|
|
مباحث جاری تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
|
زبان اختصاصی پیشرفته |
- |
2 |
|
|
|
|
کاربرد رایانه در بررسیهای بهداشتی- تغذیه ای |
2 |
- |
|
|
|
|
بیوشیمی پیشرفته |
- |
2 |
|
ارائه نمی شود |
|
|
روشهای آمار زیستی(2) |
- |
2 |
|
ارائه نمی شود |
|
|
اصول خدمات بهداشتی |
- |
2 |
|
|
|
|
اصول ارائه مقاله نویسی به زبان انگلیسی |
- |
2 |
|
|
|
|