نام واحد |
تعداد عملی |
تعداد نظری |
طرح درسی |
سرفصل |
تغذیه اساسی(1) |
- |
2 |
|
|
تغذیه اساسی(2) |
- |
3 |
|
|
اصول تنظیم برنامه های غذایی |
- |
1 |
|
|
رژیم درمانی1 |
- |
2 |
|
|
رژیم درمانی2 |
- |
2 |
|
|
رژیم درمانی 3 |
- |
2 |
فعلا ارائه نمی شود |
|
رژیم درمانی 4 |
- |
2 |
فعلا ارائه نمی شود |
|
ارزیابی وضعیت تغذیه |
1 |
2 |
فعلا ارائه نمی شود |
|
تغذیه در دوره های زندگی |
- |
3 |
فعلا ارائه نمی شود |
|
سیستم های اطلاع رسانی پزشکی |
0/5 |
0/5 |
|
|
روشهای آمار زیستی |
- |
2 |
|
|
روش تحقیق در علوم تغذیه |
- |
2 |
|
|
فیزیولوژی تغذیه پیشرفته |
- |
2 |
|
|
تغذیه پیشرفته(1) |
- |
3 |
|
|
تغذیه پیشرفته(2) |
- |
3 |
|
|
تغذیه بالینی پیشرفته |
- |
2 |
|
|
اپیدمیولوژی تغذیه |
- |
2 |
|
|
مباحث جاری تغذیه |
- |
2 |
|
|
سمینار |
- |
1 |
|
|
کاربرد دستگاه های آزمایشگاهی پیشرفته |
1 |
- |
|
|
برنامه ریزی غذا و تغذیه |
- |
2 |
فعلا ارائه نمی شود |
|
تغذیه تجربی |
2 |
- |
|
|
زبان تخصصی تغذیه |
- |
2 |
|
|
تغذیه سلولی مولکولی |
- |
2 |
|
|
پاتوفیزیولوژی |
- |
2 |
فعلا ارائه نمی شود |
|
اصول ارائه مقاله نویسی به زبان انگلیسی |
- |
2 |
|
|