طرح درسی رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی (دکترا)

نام درس تعداد نظری واحد عملی تعداد واحد طرح درسی سرفصل
سیستم های اطلاع رسانی پزشکی 0/5 0/5 1
آمار و روش تحقیق پیشرفته 1 1 2
اصول نگارش علمی و مقاله نویسی 1 - 1 ارائه نمی شود
میکروب شناسی تشخیصی 1 1 2 ارائه نمی شود
تجزیه دستگاهی 1 1 2 ارائه نمی شود
اصول تغذیه 2 - 2
ایمنی و کیفیت مواد لبنی 1/5 0/5 2
سلامت میوه و سبزی 1/5 0/5 2
ایمنی و کیفیت غلات و فرآورده ها 1/5 0/5 2
کنترل بهداشتی گوشت و فرآورده ها 2 1 3
ایمنی شیمیایی و سم شناسی مواد غذایی 3 - 3
آزمون های ایمنی شیمیایی و سم شناسی مواد غذایی - 1 1
میکروب شناسی مواد غذایی نظری 3 - 3
میکروب شناسی مواد غذایی عملی - 1 1
زیست فناوری مواد غذایی 2 - 2  
شیمی و بیوشیمی مواد غذایی 2 - 2
آنالیز ترکیبات مواد غذایی 1 1 2
سمینار 1 - 1  
کارآموزی در عرصه - 1 1  
پایان نامه - 16 16  
اصول فنی، بهداشتی و نظام مدیریت ایمنی مواد غذایی 2 - 2 اختیاری - ارائه نمی شود
اپیدمیولوژی مولکولی بیماریهای میکروبی ناشی از غذا 2 - 2 اختیاری - ارائه نمی شود
فرمولاسیون، فرآوری و نگهداری مواد غذایی 2 - 2
اثرات تغییرات آب و هوا بر ایمنی مواد غذایی 2 - 2
بهداشت و ایمنی غذا در بیمارستان 1 - 1 ارائه نمی شود
سامانه مدیریت ایمنی و تضمین کیفیت مواد غذایی 2 - 2 اختیاری - ارائه نمی شود
گندزداها و بهداشتی کننده ها در صنعت غذا 1 - 1 اختیاری - ارائه نمی شود
تحقیق و گزارش دهی مسمومیت غذایی 1 - 1 اختیاری - ارائه نمی شود
غذاهای حلال، فراسودمند و مکملهای غذایی 2 - 2 اختیاری - ارائه نمی شود