نام درس |
تعداد نظری |
واحد عملی |
تعداد واحد |
طرح درسی |
سرفصل |
سیستم های اطلاع رسانی پزشکی |
0/5 |
0/5 |
1 |
|
|
آمار و روش تحقیق پیشرفته |
1 |
1 |
2 |
|
|
اصول نگارش علمی و مقاله نویسی |
1 |
- |
1 |
ارائه نمی شود |
|
میکروب شناسی تشخیصی |
1 |
1 |
2 |
ارائه نمی شود |
|
تجزیه دستگاهی |
1 |
1 |
2 |
ارائه نمی شود |
|
اصول تغذیه |
2 |
- |
2 |
|
|
ایمنی و کیفیت مواد لبنی |
1/5 |
0/5 |
2 |
|
|
سلامت میوه و سبزی |
1/5 |
0/5 |
2 |
|
|
ایمنی و کیفیت غلات و فرآورده ها |
1/5 |
0/5 |
2 |
|
|
کنترل بهداشتی گوشت و فرآورده ها |
2 |
1 |
3 |
|
|
ایمنی شیمیایی و سم شناسی مواد غذایی |
3 |
- |
3 |
|
|
آزمون های ایمنی شیمیایی و سم شناسی مواد غذایی |
- |
1 |
1 |
|
|
میکروب شناسی مواد غذایی نظری |
3 |
- |
3 |
|
|
میکروب شناسی مواد غذایی عملی |
- |
1 |
1 |
|
|
زیست فناوری مواد غذایی |
2 |
- |
2 |
|
|
شیمی و بیوشیمی مواد غذایی |
2 |
- |
2 |
|
|
آنالیز ترکیبات مواد غذایی |
1 |
1 |
2 |
|
|
سمینار |
1 |
- |
1 |
|
|
کارآموزی در عرصه |
- |
1 |
1 |
|
|
پایان نامه |
- |
16 |
16 |
|
|
اصول فنی، بهداشتی و نظام مدیریت ایمنی مواد غذایی |
2 |
- |
2 |
اختیاری - ارائه نمی شود |
|
اپیدمیولوژی مولکولی بیماریهای میکروبی ناشی از غذا |
2 |
- |
2 |
اختیاری - ارائه نمی شود |
|
فرمولاسیون، فرآوری و نگهداری مواد غذایی |
2 |
- |
2 |
|
|
اثرات تغییرات آب و هوا بر ایمنی مواد غذایی |
2 |
- |
2 |
|
|
بهداشت و ایمنی غذا در بیمارستان |
1 |
- |
1 |
ارائه نمی شود |
|
سامانه مدیریت ایمنی و تضمین کیفیت مواد غذایی |
2 |
- |
2 |
اختیاری - ارائه نمی شود |
|
گندزداها و بهداشتی کننده ها در صنعت غذا |
1 |
- |
1 |
اختیاری - ارائه نمی شود |
|
تحقیق و گزارش دهی مسمومیت غذایی |
1 |
- |
1 |
اختیاری - ارائه نمی شود |
|
غذاهای حلال، فراسودمند و مکملهای غذایی |
2 |
- |
2 |
اختیاری - ارائه نمی شود |
|