طرح درسی رشته علوم و صنایع غذایی (کارشناسی)

 
نام واحد تعداد عملی تعداد نظری تعداد کارآموزی طرح درسی سرفصل
ریاضیات - 3  


 
فیزیک 1  2     
 
شیمی عمومی 1 2  
 
شیمی آلی 1 2   

 
فیزیولوژی - 2  

 
میکروبیولوژِی عمومی و انگل شناسی 1  2   

 
اصول کامپیوتر 0/5  0/5   
 

 
شیمی تجزیه 1 2  


 
شیمی فیزیک 1 2    
بیوشیمی عمومی 1 2   

 
آمار مقدماتی - 2   
 

 
شیمی مواد غذایی (1) - 3    
 
شیمی مواد غذایی (2) - 3    
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 2  
اصول مدیریت - 2     
بهداشت و ایمنی در صنایع غذایی - 2      
اصول تغذیه -  2      
اصول مهندسی صنایع غذایی - 3     
تجزیه دستگاهی مواد غذایی 1 1  
 
مسمومیت های غذایی - 1       
اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی - 2    
روشهای بررسی و پژوهش  
زبان تخصصی  2    
تجزیه مواد غذایی     
کنترل کیفیت مواد غذایی (1)   
کنترل کیفیت مواد غذایی (2) 1    
میکروبیولوژی صنعتی   
صنایع غلات     
صنایع گوشت - 2    
صنایع شیر و لبنیات 2    
صنایع روغن     
صنایع سبزی، میوه و کنسرو  -    
صنایع قند  -    
صنایع قنادی و نوشیدنی ها     
صنایع بسته بندی  - 2    
اثر فرایند بر مواد غذایی   
سمینار صنایع غذایی     
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی    
خوردگی در صنایع غذایی  2   ارائه نمی شود  
اصول اقتصاد و مدیریت صنعتی  2  
آب و فاضلاب   ارائه نمی شود  
کارآموزی در عرصه در واحدهای تولیدی صنایع غذایی  14 
کارآموزی در عرصه مراکز کنترل کیفیت مواد غذایی