نام واحد |
تعداد عملی |
تعداد نظری |
تعداد کارآموزی |
طرح درسی |
سرفصل |
ریاضیات |
- |
3 |
|
|
|
فیزیک |
1 |
2 |
|
|
|
شیمی عمومی |
1 |
2 |
|
|
|
شیمی آلی |
1 |
2 |
|
|
|
فیزیولوژی |
- |
2 |
|
|
|
میکروبیولوژِی عمومی و انگل شناسی |
1 |
2 |
|
|
|
اصول کامپیوتر |
0/5 |
0/5 |
|
|
|
شیمی تجزیه |
1 |
2 |
|
|
|
شیمی فیزیک |
1 |
2 |
|
|
|
بیوشیمی عمومی |
1 |
2 |
|
|
|
آمار مقدماتی |
- |
2 |
|
|
|
شیمی مواد غذایی (1) |
- |
3 |
|
|
|
شیمی مواد غذایی (2) |
- |
3 |
|
|
|
میکروبیولوژی مواد غذایی |
2 |
2 |
|
|
|
اصول مدیریت |
- |
2 |
|
|
|
بهداشت و ایمنی در صنایع غذایی |
- |
2 |
|
|
|
اصول تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
اصول مهندسی صنایع غذایی |
- |
3 |
|
|
|
تجزیه دستگاهی مواد غذایی |
1 |
1 |
|
|
|
مسمومیت های غذایی |
- |
1 |
|
|
|
اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی |
- |
2 |
|
|
|
روشهای بررسی و پژوهش |
- |
2 |
|
|
|
زبان تخصصی |
- |
2 |
|
|
|
تجزیه مواد غذایی |
2 |
2 |
|
|
|
کنترل کیفیت مواد غذایی (1) |
2 |
2 |
|
|
|
کنترل کیفیت مواد غذایی (2) |
1 |
2 |
|
|
|
میکروبیولوژی صنعتی |
- |
2 |
|
|
|
صنایع غلات |
- |
2 |
|
|
|
صنایع گوشت |
- |
2 |
|
|
|
صنایع شیر و لبنیات |
- |
2 |
|
|
|
صنایع روغن |
- |
2 |
|
|
|
صنایع سبزی، میوه و کنسرو |
- |
2 |
|
|
|
صنایع قند |
- |
2 |
|
|
|
صنایع قنادی و نوشیدنی ها |
- |
2 |
|
|
|
صنایع بسته بندی |
- |
2 |
|
|
|
اثر فرایند بر مواد غذایی |
- |
1 |
|
|
|
سمینار صنایع غذایی |
- |
1 |
|
|
|
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی |
- |
2 |
|
|
|
خوردگی در صنایع غذایی |
- |
2 |
|
ارائه نمی شود |
|
اصول اقتصاد و مدیریت صنعتی |
- |
2 |
|
|
|
آب و فاضلاب |
- |
2 |
|
ارائه نمی شود |
|
کارآموزی در عرصه در واحدهای تولیدی صنایع غذایی |
- |
- |
14 |
|
|
کارآموزی در عرصه مراکز کنترل کیفیت مواد غذایی |
- |
- |
2 |
|
|