نام واحد |
تعداد عملی |
تعداد نظری |
تعداد کارآموزی |
طرح درسی |
طرح درس مجازی |
سرفصل |
روشهای مطالعه و یادگیری |
- |
2 |
|
|
|
|
بیوشیمی مقدماتی |
1 |
2 |
|
|
|
|
فیزیولوژی (1) |
- |
2 |
|
|
|
|
فیزیولوژی (2) |
- |
2 |
|
|
|
|
آناتومی |
- |
1 |
|
|
|
|
آمار حیاتی |
- |
2 |
|
|
|
|
اصول روانشناسی و مشاوره |
- |
2 |
|
|
|
|
جامعه شناسی پزشکی |
- |
2 |
|
|
|
|
اصول اپیدمیولوژی |
- |
2 |
|
|
|
|
بهداشت عمومی |
- |
2 |
|
|
|
|
میکروبشناسی پزشکی |
1 |
2 |
|
|
|
|
انگل شناسی پزشکی |
1 |
1 |
|
|
|
|
بیوشیمی متابولیسم |
1 |
3 |
|
|
|
|
بهداشت و مسمومیتهای غذایی |
- |
2 |
|
|
|
|
میکروبشناسی مواد غذایی |
1 |
1 |
|
|
|
|
اصول نگهداری مواد غذایی |
- |
1 |
|
|
|
|
شیمی مواد غذایی |
1 |
1 |
|
|
|
|
اثر فرایند بر ارزش مواد خوراکی |
- |
1 |
|
|
|
|
تغذیه اساسی(1) |
- |
2 |
|
|
|
|
تغذیه اساسی(2) |
- |
3 |
|
|
|
|
فیزیولوژی تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
|
زبان تخصصی تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
|
اصول تنظیم برنامه های غذایی |
- |
1 |
|
|
|
|
اصول ایمونولوژی |
- |
1 |
|
|
|
|
داروشناسی |
- |
2 |
|
|
|
|
تداخل غذا - دارو |
- |
1 |
|
|
|
|
مکمل های غذایی |
- |
1 |
|
|
|
|
مدیریت خدمات غذایی |
- |
2 |
|
|
|
|
کاربرد رایانه در علوم تغذیه |
1 |
- |
|
|
|
|
اکولوژی غذا و تغذیه |
- |
1 |
|
|
|
|
ژنتیک و تغذیه |
- |
1 |
|
|
|
|
پاتوفیزیولوژی (1) |
- |
2 |
|
|
|
|
پاتوفیزیولوژی (2) |
- |
2 |
|
|
|
|
تغذیه در دوره های زندگی |
- |
2 |
|
|
|
|
تغذیه گروههای ویژه |
- |
2 |
|
|
|
|
خدمات تغذیه ای درمراقبت های اولیه بهداشتی |
- |
2 |
|
|
|
|
اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه |
- |
2 |
|
|
|
|
ارزیابی وضعیت تغذیه |
1 |
2 |
|
|
|
|
اصطلاحات پزشکی |
- |
1 |
|
|
|
|
اصول آموزش و مشاوره تغذیه |
1 |
1 |
|
|
|
|
بیماریهای ناشی از سوء تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
|
رژیم درمانی(1) |
- |
2 |
|
|
|
|
رژیم درمانی(2) |
- |
2 |
|
|
|
|
رژیم درمانی (3) |
- |
2 |
|
|
|
|
رژیم درمانی (4) |
- |
2 |
|
|
|
|
تفسیر داده های پاراکلینیکی |
- |
1 |
|
|
|
|
روش تحقیق در علوم تغذیه |
- |
1 |
|
|
|
|
سمینار |
1 |
|
|
|
|
|
پروژه |
- |
2 |
|
|
|
|
کارآموزی در عرصه صنایع غذایی |
|
|
2 |
|
|
|
کارآموزی در عرصه تغذیه جامعه (مراکز بهداشتی و درمانی) |
|
|
6 |
|
|
|
کارآموزی در عرصه تغذیه بالینی |
|
|
10 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|