طرح درسی رشته تغذیه (کارشناسی)

 
نام واحد تعداد عملی تعداد نظری تعداد کارآموزی طرح درسی طرح درس مجازی سرفصل
روشهای مطالعه و یادگیری - 2      
بیوشیمی مقدماتی 1 2    
 
فیزیولوژی (1) - 2      
فیزیولوژی (2) - 2      
آناتومی - 1    
آمار حیاتی - 2    
اصول روانشناسی و مشاوره - 2    
جامعه شناسی پزشکی - 2      
اصول اپیدمیولوژی - 2    
بهداشت عمومی - 2    
میکروبشناسی پزشکی 1 2    
انگل شناسی پزشکی 1 1    
بیوشیمی متابولیسم 1 3  
 
بهداشت و مسمومیتهای غذایی - 2    
میکروبشناسی مواد غذایی 1 1    
اصول نگهداری مواد غذایی - 1    
شیمی مواد غذایی 1 1    
اثر فرایند بر ارزش مواد خوراکی - 1    
تغذیه اساسی(1) - 2    
تغذیه اساسی(2) - 3    
فیزیولوژی تغذیه - 2    
زبان تخصصی تغذیه - 2    
اصول تنظیم برنامه های غذایی - 1    
اصول ایمونولوژی - 1    
داروشناسی - 2    
تداخل غذا - دارو - 1    
مکمل های غذایی - 1    
مدیریت خدمات غذایی - 2    
کاربرد رایانه در علوم تغذیه 1 -    
اکولوژی غذا و تغذیه - 1      
ژنتیک و تغذیه - 1    
پاتوفیزیولوژی (1) - 2      
پاتوفیزیولوژی (2) - 2    
تغذیه در دوره های زندگی - 2    
تغذیه گروههای ویژه - 2    
خدمات تغذیه ای درمراقبت های اولیه بهداشتی - 2    
اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه - 2    
ارزیابی وضعیت تغذیه 1 2    
اصطلاحات پزشکی - 1    
اصول آموزش و مشاوره تغذیه 1 1    
بیماریهای ناشی از سوء تغذیه - 2    
رژیم درمانی(1) - 2    
رژیم درمانی(2) - 2    
رژیم درمانی (3) - 2    
رژیم درمانی (4) - 2    
تفسیر داده های پاراکلینیکی - 1    
روش تحقیق در علوم تغذیه - 1    
سمینار 1        
پروژه - 2    
کارآموزی در عرصه صنایع غذایی     2    
کارآموزی در عرصه تغذیه جامعه (مراکز بهداشتی و درمانی)     6  
کارآموزی در عرصه تغذیه بالینی     10