دانشکده تغذیه و علوم غذایی - زهرا قاسم پور

زهرا قاسم پور

علوم و صنایع غذایی
درجه علمی : دانشیار
تحصیلات : Ph.D
رشته تحصیلی : تکنولوژی مواد غذایی
تلفن :
آدرس پست الکترونیکی : ghasempourz@yahoo.com

کتاب ها


تشویق ها


مقالات ارائه شده


مقالات چاپ شده در مجلات


برنامه درسی ترم جدید


سوابق اجرایی


علایق


کارگاه ها


طرح درس


کارشناسی علوم و صنایع غذایی


- صنایع سبزی، میوه و کنسرو (doc)
- صنایع قند مجازی (doc)
- صنایع قند  (doc)
- زبان تخصصی (doc)
- اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی (doc)
-  تجزیه دستگاهی مواد غذایی (doc)
-  تجزیه مواد غذایی مجازی (doc)
-  تجزیه مواد غذایی  (doc)


کارشناسی علوم تغذیه


- اصول نگهداری مواد غذایی مجازی (doc)

             - اصول نگهداری مواد غذایی (doc)
         
کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی


- طرح آزمایشات کنترل کیفی مواد غذایی (doc)

- تجزیه دستگاهی پیشرفته (doc)

            - کنترل کیفی مواد غذایی پیشرفته مجازی (doc)

           - کنترل کیفی مواد غذایی پیشرفته (doc)


            - خواص بیوفیزیک مواد غذایی (pdf)

            - روش تحقیق (pdf)
کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی


- روش های نمونه برداری مواد غذایی (doc)

            - کنترل کیفیت آماری مواد غذایی (doc) 
        
- روش تحقیق (pdf)
           - روش های تجزیه دستگاهی مواد غذایی (doc)
دکترای علوم و صنایع غذایی


- روشهای نوین تجزیه و ارزیابی مواد غذایی (doc)
 
-  مدل سازی فرایند مواد غذایی (doc)



دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی


- آنالیز ترکیبات مواد غذایی (doc)