معرفی و تاریخچه گروه
در سال ۱۳۸۰ با افتتاح ساختمان جدید دانشکده بهداشت و تغذیه، گروه علوم و صنایع غذایی در طبقه اول قسمت B ضلع جنوب غربی به صورت گروه مستقل مستقر گردید. فلسفه ایجاد این گروه توجه به امر تربیت نیروی انسانی متخصص و آموزش و پژوهش در زمینه های مربوطه با توجه به وجود کارخانجات صنایع غذایی بزرگ و معتبر در استان و استانهای هم جوار بوده است .خوشبختانه در آذرماه ۱۳۸۷ با تصویب تاسیس دوره کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی توسط وزارت بهداشت و درمان، گروه علوم و صنایع غذایی عملاً فعالیت خود را به صورت رسمی از مهرماه ۱۳۸۸ با پذیرش پنج نفر دانشجو شروع گردید. هم اکنون در رشته علوم و صنایع غذایی در تمامی مقاطع، از کارشناسی تا دکتری، و در رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش دانشجو وجود دارد.