چهارشنبه 2 اسفند 1396 _ 05 جمادى الثانية 1439 _ 21 فوریه 2018
جستجو :
 منوی اصلی
 
  کتابخانه دانشکده تغذیه و علوم غذایی
 

- تاریخچه کتابخانه:

1- کتابخانه دانشکده بهداشت و تغذیه در تیر ماه 1372 افتتاح گردید. در ابتدای تاسیس مجموعه این کتابخانه بیشتر شامل کتابهای انتقالی از دانشکده های توانبخشی، داروسازی و همچنین مرکز آموزش بهداشت سابق بوده و پس از آن با هماهنگی ها و تلاشهای مستمر و ارتباطات موثر با اعضای هیئت علمی و دانشجویان در جهت هر چه غنی تر ساختن مجموعه کتابخانه اقدامات موثری صورت گرفت. با حمایت گسترده مسئولین تحولات اساسی در پربار ساختن مجموعه بویژه در بخش کتابهای لاتین بوجود آمد. پس از چند نوبت جابجائی و اسکان موقت دانشکده، سرانجام با تاسیس ساختمان دانشکده بهداشت و تغذیه، از بابت تخصیص فضای لازم برای مخزن و سالن مطالعه توجهات ویژه ای شد بطوریکه کتابخانه ای که در بدو تاسیس شامل تنها یک اطاق بود و تمام مخزن و بخش امانت و بخش مطالعه آن در همان یک اطاق قرار داشت، در حال حاضر دارای بخشهای مجزایی است و فضای مناسبی برای هر یک از این بخشها در نظر گرفته شده است.

2- اطلاعات کلی مربوط به کتابخانه:

الف- تعداد کتابها و مجلات:

1) کتابها: تعداد کل کتابهای مشترک با دانشکده بهداشت قبل از تفکیک بالغ بر 12450 کتاب است و تداد 433 جلد کتاب بعد از تفکیک دانشکده ها برای دانشکده تغذیه و علوم غذایی خریداری شده است که شامل تعداد 75 کتاب فارسی و 117 کتاب لاتین است.

2) تعداد مجلات: تعداد کل مجلات شامل 160 عنوان نشریه است که از این تعداد 84 عنوان مجله فارسی و 76 عنوان مجله لاتین است. شایان ذکر است کلیه مجلات لاتین بصورت الکترونیکی می باشد.

3- قوانین و مقررات کتابخانه:

1- شرایط عضویت: هر یک از اعضاء محترم هیئت علمی و همچنین دانشجویان و کارکنان گرامی دانشکده با ارائه یک قطعه عکس و تکمیل فرم ثبت نام قادر به عضویت در کتابخانه دانشکده هستند.

2- مقررات بخش امانت:

الف)پایان نامه ها و پروژه های دانشجویی به امانت داده نمی شوند.

ب) مجلات و کتابهای مرجع به امانت داده نمی شوند.

ج) نسخه اول کتابها به امانت داده نمی شوند مگر به صورت محدود.

د) مدت امانت کتاب 15 روز است که در صورت لزوم این مدت قابل تمدید است.

ه) هر دانشجو در هر نوبت می تواند حداکثر 3 کتاب در امانت خود داشته باشد.

و) مراجعه کنندگان خارج از دانشکده تنها پس از انجام هماهنگی های مربوط با مسئولین محترم دانشکده قادر به استفاده از خدمات کتابخانه هستند.

4- ساعات کار کتابخانه:

از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 صبح الی 17 بعد از ظهر و پنجشنبه از ساعت 8 الی 13

5- کارمندان:

1) آقای مسعود قاسمی دارای مدرک کارشناسی رشته کتابداری و اطلاع رسانی به عنوان کتابدار مسئول

 

6- سیستم استفاده در رده بندی کتابخانه

کتابخانه دارای سیستم باز بوده و دانشجویان قادر به استفاده و انتخاب منابع مورد نظر خود می باشند.

سیستم رده بندی کتابخانه به صورت تلفیقی از رده بندیهای N.L.M و L.C می باشد.

 

7- موضوعات کتابهای کتابخانه

کتابخانه در رابطه با موضوعات ذیل دارای کتابهای متنوعی به زبانها فارسی و لاتین است.

تغذیه و صنایع غذایی، فیزیولوژی، بیوشیمی ، بهداشت خانواده، بهداشت حرفه ای، بهداشت محیط، مهندسی آب و فاضلاب، ارگونومي، مدیریت، مدیریت مراکز و خدمات بهداشتی، آمار و اپیدمیولوژی و همچنین کتابهای کمک آموزشی جهت شرکت کنندگان در آزمونهای کاردانی، کارشناسی ارشد و دکتری.

هم اکنون امکان جستجو از منابع موجود در کتابخانه اعم از کتاب، مجله، پایان نامه و سی دی در سایت "دانشکده تغذیه و علوم غذایی" و همچنین از طریق نرم افزار تحت وب کتابخانه دیجیتالی وجود دارد

برچسب ها :